TRANZIT URANA

Ići dole

TRANZIT URANA

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 8:42 pm

Tranzit Urana
Označavaju neobične događaje, uznemirujuće, iznenadnei neočekivane. Ovo su neugodni tranziti jedino ako niste voljni napraviti promjenu. Uran izaziva rigidne strukture, on donosi nove vrijednosti, nove mogućnosti. Ako postoji prevelika vezanost za rutinu Uran će je
skršiti


URAN U PRVOJ KUĆI (naglost - iznenadni dogadjaji - neprilagodjenost)
Predhodni sedmogodisnji ciklus bili ste sputani, i on je imao za cilj da se iskreno suocite sa nametnutim modelima ponasanja. Da ih odbacite, ali da ne krivite nikoga. Mozda se i posvetite pomaganju ili lecenju drugih, ako je tako, dosta novozaradjene karme ste otplatili, ukoliko nije, to je jako lose po vas jer vam upravo pocinje nov zivotni ciklus, a vi po starom u nedogled.
Sada, u ovoj kuci vas Uran nagoni da razmislite - sta vi ustvari zelite, koje su vam potrebe i ciljevi u zivotu. Kada se pokrene taj mehanizam moracete da kori- gujete svoje ponasanje i stav. Mozete mozda i reci da zivot nema smisla, da se prepustite monotoniji, zelecete da ne menjate svoje modele ponasanja, ali ce se okruzenje postarati da ne bude tako.

URAN U DRUGOJ KUĆI (iznenadne prilike da se zaradi- ali isto i bankrot)
Predhodni sedmogodisnji period kada ste imali krizu definisanja svog identiteta, odnosa prema drugima i ciljeva u zivotu je prosao. Ukoliko niste se promenili i niste izvukli pouke, ovaj period bice vam jos tezi, jer nova lekcija ponasanja je na redu.
Ovaj period naglasava osvescivanje vase sposobnosti da se materijalno obezbedite, a mozda i otkrijete neke svoje skrivene talente u tom smislu. Kriza nastupa, TRAZE SE MATERIJALNE VREDNOSTI, ili da uradite nesto sto treba da da konkretne materijalne rezultate, a vas je mozda strah da nesto uradite po prvi put u zivotu. Ali vi sada morate da ih upotrebite jer ste postavili nedavno neki cilj - ili niste? Jos uvek nije kasno. Sada mozda treba i uloziti novac ili pokazati neku svoju vestinu, a rezultati ce sigurno stici. Poboljsajte kvalitet svog zivota jer time sticete veliko iskustvo i veru u sebe, umesto da budete inertni, neodlucni, da se rasipate - pa cete i izgubiti i VAS CILJ, polako, ali sigurno. Mozda cete reci: "Ja to ne mogu", ali svako tako kaze. Vas zadatak sada je da kazete sebi: "JA TO MOGU". Samo tako iz ovog ciklusa izlazite sa verom u sebe, sa samopouzdanjem da mozete da stvarate, da zivot ima smisla.

URAN U TRECOJ KUĆI (genije - ideje - razdvajanje sa rodbinom - lose za put)
Protekli sedmogodisnji period mogli ste da iskoristite za sticanje svesti o vasoj mogucnosti da steknete materijalne vrednosti, da promenite pristup novcu. Ako ste valjano pristupili svemu ucvrstili ste veru u sebe i neke svoje talente. Ali nova lekcija je na redu.
Nekih navika se jos uvek drzite cvrsto, sto se manifestuje kroz vas odnos sa neposrednom okolinom. Nametanje svoje rogobatne prirode bas se nece svideti drugima. U osnovi tezite da dominirate u odnosima, ali to je samo vasa losa navika, kojoj se ne morate odazivati. Pa zar ne vidite kako prilazite drugima i kakav je rezultat? Kakvi su vam "bliski odnosi"? Kako to komunicirate? Mozda su vam ideje revolucionarne, ali da li koga to interesuje? SUSTINA JE PRILAGODITI SE, izraziti se na razumljiv nacin. Morate se adaptirati na okruzenje i okolnosti, da bi ste stekli iskustvo i sigurnost u sebe, koje ce vam biti jako neophodno u narednom periodu, jer vas ocekuju porodicni odnosi.

URAN U CETVRTOJ KUĆI (kucni nemir - promena stana - istrazivanja po proslosti)
Predhodni sedmogodisnji period protekao je u trvenjima u bliskim vezama, u nacinu komuniciranja ili ponasanju sa okolinom i rodbinom. Mogli ste da shvatite da u zivotu moze skupo da kosta - "bas me briga sta ce ko reci" ili ste se pri- lagodili zahtevima sada sigurnije koracate ka svom cilju.
Ali nikako da se skrasite. Na redu su porodicni odnosi ili situacija u kuci koja moze drasticno da se promeni. Stabilnost porodicnog zivota je uzdrmana. Vi sada ste podstaknuti da razmisljate o tome sta vam je potrebno da bi te se osecali sigurnim? Sta je to pravi dom? Sta predstavlja porodica? Drzava? Nesto tvrdo zacrtano u tom smislu ce biti dovedeno u pitanje. Kaze se:" Nastupa zemljotres"! Rusi se vas osecaj sigurnosti. Sve sto se duze budete opirali sve je veca mogucnost da dozivite nekontrolisani razvoj dogadjaja. U pitanju su samo vasa uverenja ili neke predrasude, pa i ideoloske prirode. Vi ste iznenadjeni i nepripremljeni - jer niste hteli da se ista promeni! Zasto? Pa previse ste ocekivali. Previse ste se oslanjali na druge. Ono sto morate sada uciniti je da se oslanite na sebe i steknete tu potrebnu sigurnost. Situacije mogu biti toliko dramaticne, da covek pozeli da se skloni, ali NE MOZETE NIGDE POBECI OD ZIVOTA. Sada ucite vrlo vaznu lekciju - razumevanja: ko ste vi i sta vam se to desava.
KLASICNO TUMACENJE: Snazne ste inspiracije i stvaralackog potencijala. Duboka osecanja prema ljudima. Saznanja koja vode u promenu misljenja o necemu bitnom. Iznenadna i neocekivana promenu u svakodnevnom zivotu porodice, pa i gubitak ro- ditelja suprotnog pola. Moze vam se desiti najgore u familiji ili moze doci do razvoda ili naprosto mogu iskrsnuti novi aranzmani u pogledu zivota u porodici. A moguce su selidbe ili neobicni odnosi u domacinstvu. Moguce je da se bas sada odselite jer vas nesto tera na pokret. A moze da se desi iznenadni gubitak doma, progon ...

URAN U PETOJ KUĆI (ljubavne avanture - kocka - nastrana erotika)
Predhodni sedmogodisnji period protekao je onoliko dramaticno koliko ste bezali od iskustva porodicnih odnosa ili doma. Mogli ste saznati za neke velike zivotne tajne, ali ste mogli i da se prepustite i izgubite dom.
Sada se od vas ocekuje sta mozete da pruzite kroz neposredne odnose. Koliko mozete svoju kretivnost da iskoristite i steknete dobre odnose sa drugima, pa i na sirem drustvenom planu. Tezicete da pokazete sta znate, a time i da steknete svest o svojim najdubljim potrebama i iskustvo kako da se osetite ispunjenijim i zadovoljnijim. Ovo jeste VASA potreba, ukoliko osetite da je u isto vreme to potreba okruzenja, postigli ste cilj. Vi sada mozete drugima pruziti najvise. Kroz uskladjivanje (sebicnost je odlika nizih tipova)
njihovim i svojim potrebama sticete svest o VASOJ SVRSI I SMISLA ZIVOTA. "SUDBINA VAS ZOVE" da pokazete sta stvarno znate, i u tom smislu ce vam se pruziti razne prilike. Intenziviraju se situacije uzivanja i mogucnosti ispunjenja kroz licno iskazivanje potencijala. Mozda pozelite avanturu, da oformite porodicu, imate decu, pocnete neki hobi, pa o da se kockate. Da, ukoliko niste osetili, ovo je period testiranja vaseg stava prema ljubavi, prema sreci i zadovoljstvima koja cine zivot potpunijim. Ovaj period ukoliko propustite, sledeci je za 84 godina. PRILIKE SU VAM SPOLJA, A VI "SAMO" TREBA DA POKAZETE STA ZNATE!

URAN U SESTOJ KUĆI (nervna slabost - promena posla - radikalizam u javnosti)
U proteklom periodu ste imali priliku da pokazete sta najbolje znate, mozete i sta hocete - sta vas najvise ispunjava. Da li ste zadovoljni - sobom? i svojim ljubavnim zivotom.
Niste se trudili? E sada cete morati mnogo da se potrudite, da kod sebe toliko promenite jer zdravlje moze da vam strada. Ovaj period je mnogima prekretnica u zivotu. UKOLIKO SADA NE DATE SVE OD SEBE POSLEDICE MOGU BITI JAKO LOSE. Sada morate vrlo kvalitetno reagovati - POSTUJTE SVOJ ZIVOT JER DRUGI NEMATE. ZASTO? PASIVAN STAV PREMA ZIVOTU VODI NJEGOVOJ BESMISLENOSTI I UNISTENJU. SADA VAM SE PRUZA PRILIKA DA GA PREOBLIKUJETE - JER NIJEDAN NEDOSTATAK NIJE TRAJAN! ZIVOT JE COVEKOV NAJVECI IZAZOV, A RAD JE SFERA U KOJOJ MORA NACI SVOJ SMISAO. Razlog svemu? Pa iz predhodnog perioda ste izasli mozda previse preokupirani sobom nasavsi smisao zivota koji je u suprotnosti da se u zivotu ispoljite kao jedinstveno bice. Nastupa kriza. Nezainteresovanost za zivot,licno zadovoljstvo ali i rasipanje vase skupocene energije na besmislice. Vi nemate kriticki stav prema sebi i ne shvatate sta radite. Nemate cak ni svest o neuspehu. Ma reci cete cak da je dobro. Moguce je da vam je dobar deo zivota procerdan. Sada mozte sebe izleciti ili definitivno upropastiti. Okrenite se poslu, okrenite se radu, okrenite se korisnosti, interesima Drustva, sluzenju drugima (ali ne na svoju stetu)
. Nadjite sebe u svemu tome, jer nagomilana energija ce vam se sruciti na zdravlje.

URAN U SEDMOJ KUĆI (nestabilan brak - uznemirenje javnosti - skandali)
Predhodni sedmogodisnji period ste mogli da iskoristite i dokazete sebi i drugima da mogu da racunaju nas vas,da pokazete da svoj um mozete primeniti na praktican i produktivan nacin. Koliko toliko postali ste disciplinovaniji i mogli da saznate o sebi koliko mozete biti od pomoci drugima i sebi. Bolesti?
A sada saglasno svemu predhodnom ulazite u iznenadne situacije u kojima sticete iskustva na planu bracnih ili javnih odnosa. Trazi se od vas da se promenite na tom planu, da se uskladite. Govorimo o vasoj prilagodljivosti zajednickom zivotu ii radu u kolektivu. Sada ucite lekciju koju morate zapamtiti jer je kljuc svih drugih odnosa. ALI VI NECETE DOZVOLITI DA VAS SPUTAJU - TRAZICETE SVOJU SLOBODU! A svaka sloboda ima cenu. Mozda necete hteti da se prilagodite, ulazicete u konflikte, ali VI PROPUSTATE NESTO VRLO VAZNO - VI TREBA DA POPUSTITE! Bilo da drugima cinite nepravdu ili se cini licno vama - STA TO BESE DIPLOMATIJA? Posto necete hteti da se promenite - pa promenite partnera, kada vec ne ide. Ali i tamo ce biti prisutan strah od vezivanja. Ono sto vam se moze desiti, a to je, da dobijete slobodu - ali ne i partnera. E sada imate priliku da razmislite i prilagodite zahtevima drugih ili da nastavite sa vrlo neobicnim iskustvima i primate "packe". Ustvari, da li ste pitali sebe - cemu sve to vase ponasanje vodi? Cemu sluzi to da se nesto porusi, umesto da se nadje svoje mesto u "takvom" okruzenju ili braku. Prilagodjavanjem shvaticete da ta vasa veza moze funkcionisati jako dobro cak i sa dozom slobode umesto da se stalno sukobljavate. Da li je to smisao zivota. Sta vi ustvari dokazujete? Ali sebe sigurno necete zadovoljiti.

URAN U OSMOJ KUĆI (iznenadna duboka promena - srcani udar - nagli zavrsetak)
U predhodnom periodu mogli ste da se suocite sa problemima u braku, javnosti, odnosima i netolerantnim ponasanjem sa drugima. Ukoliko nastavite tako, nastupa vrlo ozbiljna faza suocavanja, pa i sustinske posledice, sada cete morati...
Hteli ili ne, zeleli ili ne, bice! Kao posledica svega predhodnog NASTUPA KRIZA ODNOSA SA DRUGIMA. Iz ovog perioda ne mozete izaci nepovredjeni. Krajnje je vreme da se urazumite. Sada se duboko razmislite i pronadjite odgovore, pronadjite, na tom putu, vase duboko skrivene vrednosti. Sada morate nesto svesno zrtvovati ili cete biti zrtva, a posle ovog mozete stvoriti, saglasno unutrasnjim potencijalima,sasvim nov zivot. STARO JE UMRLO, RODILO SE NOVO. Promena mora biti sustinska i definitivna, nema vise vracanja nazad, nema prastanja. Znate li zasto? U prirodi nista nije vecno! Ono sto je sigurno, a to je da gubite nesto, za sta ste bili jako emotivno vezani, nesto sto vam je davalo osecaj sigurnosti, pa i materijalno. JEDNO GUBITE - DRUGO DOBIJATE. Trazi se od vas da vise "ne budete dete". Da emocionalno sazrete, da bi ste bili sposobni za dublje odnose sa drugima. TRAZI SE OD VAS MUDRIJI PRISTUP ZIVOTU - koji do sada nije bio. Na visem nivou, to sto vam se desava je "odraz kolektivne potrebe", tj. da spoznate i dublju prirodu drustvenih odnosa, kako bi nasli mesto u njima.
Kriza ce doci iznenada, a lomovi ce biti vrlo veliki, mada vam nece biti tesko da opet krenete sve ponovo. Sve ce dolaziti brzo, bezbolno i neocekivano. Velike oscilacije, veliki dobitci, pa i gubitci, necete mariti mnogo za novac. Neocekivano nasledstvo, stipendija, poklon. Opasnost po zivot od saobracaja, struje, masina, eksplozija, zemljotresa. A vi, zanimaju vas granicna podrucja i mozda se upustate u istrazivanje tih tema. Bicete skloni anarhizmu, buntovnistvu, vrlo rado cete provocirati, prikljucivati se razlicitim sektama, organizacijama, grupama visokog rizika. Mada i neka vrsta seksualnog preterivanja, emocionalne hladnoce ili distanciranosti moze biti prisutna, pa i nasledstvo. SAVET - cuvajte nerve jer vam preti opasnost od paralize, nervnog sloma.

URAN U DEVETOJ KUĆI (revolucionarno delo - iznenadna duhovna spoznaja)
Predhodni sedmogodisnji period ste verovatno bolno prosli. Ukoliko ste i uspeli da se "prvoucete" na vama svojstven nacin i nista niste naucili, u ovom periodu nece biti stresnih situacija, ali ce biti promasaja, drustvenog nerazumevanja, emocionalne distanciranosti, seksualnih problema...
U ovom periodu Uran vas vodi u pravcu revolucionarne promenena vaseg pogleda na svet, u pravcu sukoba sa tradicionalnim odgojem, da se ne zivi u granicama postojece kulture, religije, filozofije, svemu onom sto su vas drugi ucili. Bunite se protiv svegapostojeceg, fiksnog pogleda na svet, ekstremi su disidenti. Oslobodite se "okrilja mraka", oslobodite svoj revolucionarni duh, oslobodite se zastarelih modela u sebi, a ne prvo kritikovati druge i Drustvo. A kada, na sirem planu shvatite to isto, Uran ce vam pomoci na tom putu. "BUNTOVNIK S RAZLOGOM". A vi mozete, na visem planu, postati inspiracija drugima kako da se oslobode zastarelih koncepata ili corsokaka u kome se nalaze. Ali ne mislite da ce Drustvo stajati "skrstenih ruku". Drustvo dozvoljava individualnost samo u okvirima drustveno prihvatljivih (bezopasnih) aktivnosti - predrasuda. Tabu-teme su deo ovog miljea.
Period kada cete moci da iskoristite sposobnost da vidite ono sto se obicnim ocima i nacinom razmisljanja prosecnog coveka ne moze doKUĆIti, a sto prakticno znaci da na mentalnom planu mozete doneti nesto novo, neki nov koncept, shvatanje zivljenja. Ekscentrisno ponasanje je deo miljea, pa propagirajte ono sto ste spoznali bljeskovima intuicije ili u vizijama. To je ta pozitivna strana. Vasi putevi saznanja mogu vas dovesti do toga da posumnjate u mnogo sta, pa i na planu religije. Bicete opsednuti dalekom buducnoscu ili dalekom prosloscu. BUDITE PRODUKTIVNI, A NE DESTRUKTIVNI. Ako odete, negde daleko, srescete nekoga koji ce ostaviti posledice na neke vase stavove. Druga krajnost je to da nije dobro za inostranstvo, za sudske procese, za trgovinu, za obrazovanje jer daje prekid studija.

URAN U DESETOJ KUĆI (iznenadna promena ili sukob u karijeri)
Kako ste proziveli protekli sedmogodisnji period. Da li su vasi stavovi o zivotu isti, da li ste se konfrontirali ili bili produktivni i doneli nesto novo, neki nov pogled na svet? Niste? Steta, ali nije svako sposoban za to...
Vase mesto u drustvu je jos uvek aktuelno. A vi sada zelite da u tom istom Drustvu koje ste mozda kritikovali, zauzmete svoje mesto, da budete prestizni, da budete autoritet, da postignete najvise. DA LI PODNOSITE DISCIPLINU? NE? STETA? Sada nema napredovanja na drustvenoj lestvici ukoliko ste egoistincni i cilj vam je vlast radi vlasti, potcinjavanje drugih. SADA MORATE POSTOVATI AUTORITETE Verovatno cete pasti umesto da se izdignete, ali to je lekcija koja se sada uci. Tj da svoju reakcionarnost i revolucionarnost podredite drustvenim interesima, kako bi ste ostvarili cilj - licni interes. Cista diplomatija! Ako ne, pa izaberite neku neobicnu ili samostalnu profesiju, pa ispucajte tu enormnu energiju za uzbudjenjima. A tako lepo ste mogli da uspete.

URAN U JEDANAESTOJ KUĆI (iznenadna promena u odnosu na prijatelje i drustvo)
U proteklom sedmogodisnjem periodu nije vam karijera bas isla pravom linijom. Ako niste naucili lekciju uklapanja u kolektiv, moracete to sa sobom...
Vi mozete i nastaviti po starom, ali to je vas problem. Od vas se ocekuje da svoju jedinstvenost i originalnost apsolutno podredite visim Drustvenim interesima. Period naglasenih humanistickih ili liberalnih impulsa. Idealizovanje bratstva medju ljudima. Uran ovde daje velike ideje, odnosno odziv na kolektivne ili grupne potrebe: sekte, Partije, Drustva, organizacije...jer je covek uskladjen sa kolektivnom potrebom za revoluciju i evoluciju. Ali eto vas opet! Vi bi ste da zadrzite svoj status, da se ne menjate, cak imate suprotne ideje, drzite do svog misljenja, cak se i suprotstavljate. Na cijoj ste vi strani? Stetite grupnim interesima. Ovde je naglasen PROBLEM ODANOSTI, pa i u bracnim odnosima se odrazava. Nekako izlaz bi bio kada bi se okrenuli nekom istrazivanju.

URAN U DVANAESTOJ KUĆI (tajno zanimanje - dvostruki zivot - napad nepoznatih)
U proteklom sedmogodisnjem periodu bili ste suoceni sa potrebama da se drus- tveno opredelite i da doprinesete na sirem planu, ili da se okrenete istraziva- nju. Samostalnost vam je bila podredjena grupnim interesima. Slobodu koju ste imali, mogli ste shvatite koliko je ona relativna, npr. u samoci ste najslobod- niji ...Pa, kako je bilo?
E sada cete morati, ustvari - ne, sada cete moci da otplatite koliko god zelite vase lose karme koju ste sakupili u ovom zivotu. Pazite, samo ako zelite! Da li se pitate zbog cega ste pali na "tako niske grane"? Ili ste vi ustvari pobegli u osamu da bi ste izbegli suocavanje sa posledicama? Situacija nije zavidna, a mozda ima problema sa roditeljima? Da li vi mozda sve gledate na to nekako, pogresno. Ne cini li vam se? Ali zivot nije iluzija, ili zivot ne dozvoljava iluziju u okviru realnog. Izgleda da bi vam dosta pomoglo da malo "proceprkate" po proslosti ili popricate sa nekim, psihoterapija ili samoanaliza? Ustvari, da li ste razmisljali ko je najvise "uticao" na vas"? Roditelj, sef, supruznik, brat. Ko vam je bio uzor? Dobro je ako to priznate, ali ih ne smete kriviti jer ste ih, ko zna zasto prihvatili ili kopirali kao model onasanja. E sada priznajte da ste pogresili - ovo je verovatno najteze!!! Rekli bi ste da je to lako ili neozbiljno! A sta ste to radili celog zivota? Kao sto svako zlo ima svoje dobro, ovde je visestruko. Ukoliko uspete da osvestite razloge vaseg pada i svesno priznate sebi gde ste gresili - pa vi ste na putu da budete lekar i drugim ljudima.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: TRANZIT URANA

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 8:43 pm

TRANZITI URANA

Trajanje uticaja tranzita: 2-10 nedelja, u zavisnosti da li normalno kruži ili je u mirovanju.

Urana prema Suncu:
+ originalnost, intuicija, osećaj za organizaciju, sklonost ka iznenadnim promenama, promene i putovanja, poboljšanje životnog položaja, poboljšanje zdravlja kroz nove metode lečenja, neočekivana priznanja, profesionalno napredovanje, kod žena vrlo često neočekivana veza sa muškarcem,
- (K) iznenadna želja za promenom, kritični momenti, neočekivana izloženost bolesti, vreme uznemirenosti, kriza u partnerstvu ili braku, uznemirenost kroz uticaj muškaraca.

Urana prema Mesecu:
+ pojačana intelektualna stimulacija, mnoštvo planova, potreba za promenama, promene, putovanja, neočekivana poznanstva sa ženama, neočekivane ljubavne veze, ali koje retko dugo traju, posebna naučna saznanja, izumi,
- (K) iznenadna mentalna i emocionalna uznemirenost, nedostatak unutrašnjeg mira, nervoza, sklonost ka ekstravaganciji, konfuzija osećanja i misli, nepraktične ideje, neočekivani neuspesi, uznemirenost zbog ljubavi i braka.

Urana prema Merkuru:
+ inventivan duh, želja za promenom tempa života, organizacioni talenat, dobra intuicija, dobra kritička sposobnost, izumi, novi planovi i podsticaji, intelektualna fleksibilnost, nove veze, neočekivana putovanja.
- (K) trošenje energije, nervozna brzopletost, greške, turobnost, tvrdoglavost, neuspesi, poremećaj planova, uznemirenost zbog pisama ili ogovaranja, nervne smetnje.

Urana prema Veneri:
+ velika uzbuđenja u ljubavnom životu, iznenadno pojačanje ljubavnih osećanja, iznenadna i jakaprivlačnost (retko jedugotrajna), nova poznanstva, novi podsticaji za umetnički rad, osećaj za formu i ritam, kreativnost, kod impulsivnih osoba, sklonost ka ljubavnim avanturama i nevernost,
- (K) egoističan odnos u ljubavi, sklonost ka perverzijama, povodljivost za osećanjima, preosetljivost, turobnost, nervoza zbog potisnutih želja, izražena seksualna motivacija, nastranost, nezadovoljstvo zbog neumerenosti, opasnost od nanošenja seksualnih povreda.

Urana prema Marsu:
+ izuzetna energija, želja za slobodom i nezavisnošću, nepodređivanje, tehničke sposobnosti, sklonost ka brzopletosti,
- (K) nemir, nervoza, tvrdoglavost, upornost, brutalnost, netolerantnost, opasnost od nezgoda, povreda, ili razdvajanja, povreda pri rukovanju mašinama, vatra, eksplozija, burne promene u životu, primoravanje od strane drugih, grežke zbog brzopletosti. Ako je moguće, izbegnite putovanja!

Urana prema Jupiteru:
+ dobre zamisli, izumi, želja za znanjem, pomoć u pregovorima, promene, organizaciona pitanja, neočekivane i povoljne veze sa poznatim ličnostima, neočekivana priznanja i uspeh,
- (K) slobodoljublje, želja za nezavisnošću, suprotstavljanje, nepodredivost, insistiranje na svojim principima samo radi kontriranja, netaktičnost, nedostatak sposobnosti prilagođavanja, konflikti, takođe i u braku, pravni sporovi, velika psihološka napetost i uznemirenost koja vodi ka iznenadnim promenama.

Urana prema Saturnu:
+ kontrola u svakoj situaciji, velika otpornost, neumornost, uspeh u rešavanju životnih zahteva, profesionalne promene, promena mesta boravka,
- (K) velika psihološka napetost, nefleksibilnost, provokativno ponašanje, kontradiktornost, rasprave, zlovolja, otuđenje, rastanak, ucveljenost, bolest, teškoće, formativno mešanje u sudbinu (zatvor).

Urana prema Uranu:
+ preduzetnički duh, kreativnost, promene u životu nakon perioda krize, -moštvo planova, sklonost ka reformama i promenama, kraj jedne i početak druge faze u životu,
- (K) teški životni uslovi koji su obično praćeni promenama, opasnost od katastrofa, nervne krize.

Urana prema Neptunu:
+ specifična emocionalna stanja, inspiracija, upečatljivost i sposobnost zapažanja, duhovna percepcija, interesovanje za religiozno i spiritualno, mistično, čežnja za dalekim zemljama/mestima, putovanje, sklonost ka proučavanju okultnog,
- (K) unutrašnja napetost i povučenost koje vode ka formiranju ekstremnih ciljeva, nestabilnost, mentalni i emodonalni sukobi, tužna stanja, povredivanje od strane drugih zbog nedostatka otpora, podrivanje reputacije, gubitak, bolest.

Urana prema Plutonu:
+ neumornost, neumorna odlučnost, borba za reforme i inovacije, fanatična borba za promene, jak osećaj za ciljeve, stvaranje novih životnih uslova,
- (K) životne krize, žrtva nasilja ili više sile, veliki gubici, nalaziti se pred ozbiljnom dilemom.

Uran prema Lunarnim čvorovima:
+ zajednička iskustva, neočekivana poznanstva i veze, koje najverovatnije donose promenu situacije,
- (K) neočekivani incidenti u zajednici ili porodici, nerešeni odnosi sa drugima.


Uran prema Ascendentu:
+ brza reakcija na uticaj okoline, iznenadna poznanstva, promene okoline, selidba u drugo mesto,
- (K) nerešeni događaji sa drugima, opasnost od nezgoda ili povreda, ncočekivani incidenti, iznenadna pretnja, ucveljenost.

Uran prema MC:
+ odlučnost, promene, promena profesije, brz napredak, promena mesta boravka,
- (K) brzopletost, incidenti, prekretnica sudbine, izolacija od drugih, odlučujuči događaji, kolebanje u životnim ciljevima.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu