LUNARNI HOROSKOP

Ići dole

LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:03 pm

Lunarni povratak


Pored tehnika solarnog povratka, tehnika Lunarnog povratka, a posebno Lunarna direkcija, koja je zasnovana na određenim Lunarnim povratcima, je jedna od važnih i osnovnih tehnika kada su u pitanju horoskopi povrataka. Ukoliko želimo da pogledamo uveličanih mesec dana, a to želimo jer smo nešto posumnjali na osnovu sekundarne progresije i sekundarnog Meseca koji opisuje dešavanja na mesečnom nivou, pogledaćemo Lunarni povratak. Kada, na primer, ustanovimo da sekundarni Mesec pravi određenog meseca egzaktan aspekt ka nekoj planeti (bilo natalnoj bilo sekundarnoj) ili je došao na neki poseban stepen, što bi moglo da znači više stvari, pogledaćemo Lunarni povratak za taj mesec da bismo potvrdili sumnje i ustanovili o čemu je reč. Ukoliko, na primer, procenimo na osnovu sekundarne progresije da bi osoba određenog meseca mogla otputovati očekujemo u Lunarnom povratku naglašenu seriju 9 – bilo da je Asc u Strelcu, bilo Jupiter na Asc, bilo vladar Asc u 9.
Tehnika Lunarnog povratka jeste zapravo tehnika koju koristimo kako bismo dobili jasniju sliku onoga što nam pokazuje sekundarni Mesec u okviru jednog stepena (budući da sekundarnm Mesecu treba oko 28 dana da pređe 1°). Isto tako, kada u horoskopu solarnog povratka utvrdimo da bi neki mesec mogao po nečemu biti poseban uveličaćemo taj period putem Lunarnog povratka.
Ceo sistem tehnika u prediktivnoj astrologiji je zasnovan na tome da ono što je prikazano u velikoj slici (u slici mapa vremena) može se sužavati na manje vremenske periode - kao da gledamo iz satelita neku veću površinu i potom, kada primetimo nešto interesantno, zumiramo određeni detalj.
Lunarni povratak opisuje kratke periode, a pravi se za trenutak kada se Mesec vrati u svoj natalni položaj i predstavlja zamrznutu tranzitnu sliku koja važi narednih mesec dana. Njegova uloga je da pruži jasniju sliku značajnih meseci u okviru jedne solarne godine. Dešava se na svakih 28 do 29 dana, tako da godišnje ima 13 Mesečevih povrataka.
Obradili smo eneid kao tehniku koja opisuje period od 40 dana i ovu tehniku treba redovno primenjivati jer su eneidi najviše samoodnosna celina. U osnovi je vrednost eneida veća jer ima sposobnost da ukaže na događaj direktnije, neposrednije, dok Lunarni povratak ima veću snagu samo u onim oblastima koje se tiču Meseca (kuća čiji je vrh u Raku, ili kuća u kojoj je natalni Mesec, ili važan aspekt Meseca). Lunarni povratak je bliži ljudima koji su vezani za znak Raka (Asc), i ima veću važnost u noćnom rođenju nego dnevnom, i u ženskom horoskopu nego muškom. Lunarni povratak ima tendenciju da opiše sve ono što je u sferi osećanja, ili podsvesnog, i u sferi odnosa (prema nečemu ili sa nekim), pre nego konkretne događaje.
Horoskop Mesečevog povratka nema veliku snagu sam za sebe i zato ga uvek treba razmatrati u okviru širih tehnika kao što su sekundarne progresije, direkcije i solarni povratak.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:04 pm

Način tumačenja

1. Koja kuća natalnog horoskopa izlazi na Ascendentu Lunarnog povratka – ukazuje šta osobi dolazi, koje aktivnosti i dešavanja su aktuelni. Ako, na primer, Asc Lunarnog povratka pada u natalnu 5. kuću tokom tog meseca osoba će biti usmerena na ljubav, decu, stvaranje, zabavu, godišnji odmor i sl. Za razliku od Solarnog povratka koji je vrlo racionalan i jasan, Lunarni povratak opisuje lični odnos, sferu osećanja i intimnosti (a ne primarno objektivna dešavanja). Ako je Asc u kući koja je ispod Horizonta to posebno naglašava intimno proživljavanje nečega, dok ako je iznad ukazuje na ispoljavanje osećanja. Asc Lunarnog povratka predstavlja eterično biće natusa tokom tog meseca.

2. Kuća Lunarnog povratka koja sadrži Mesec – ukazuje na glavno polje aktivnosti za određeni mesec. Ako je Mesec, na primer, u 7. kući Lunarnog povratka u pitanju će biti mesec dana kada će osoba primarno biti usmerena na odnose, veze, ili će pak izaći u javnost. Pri proceni ne smemo izgubiti iz vida natalnu predispoziciju za bilo šta što se pojavljuje u Lunarnom povratku. Samo ono što već u natalu postoji, a ponavlja se u Lunaru, ukazuje na važan mesec za osobu, jer samo sličnost inicira događaj.

3. Kuća Lunarnog povratka na čijem vrhu je znak Raka – ukazuje u kojim oblastima, poljima ili kroz koje osobe se doživljava primarna priča koju nosi Lunarni povratak. Pretpostavimo da je Mesec u Lunarnom povratku u 7. kući, a da je znak Raka na vrhu 10. kuće – ovo je slika izlaska u javnost, a dispozitori planeta koje opisuju taj događaj ukazuju kako će on rezultirati. Naravno, ovu pretpostavku moraju potvrditi i natal i sekundarna progresija i solar. Ukoliko osoba u natalu nema predispoziciju za izlazak u javnost preko karijere ovaj lunar, budući da Mesec significira odnose, ukazuje na mesec dana kada je osoba posebno usmerena na partnera, a Rak na vrhu 10. kuće može ukazati na upoznavanje sa roditeljima partnera ili na odlazak u kuću partnera (4 od 7). Ovo bi mogla biti i slika partnera koji pravi značajan iskorak u karijeri.

4. Horoskop Lunarnog povratka sam za sebe – planete na uglovima i u egzaktnim aspektima, vladari kuća, daju slike konkretnih događaja u okviru tog kratkog perioda.
Ukoliko se planete nađu na uglovima horoskopa u pitanju je Lunarni povratak koji je bitniji od ostalih jer planete položene na uglu dobijaju na snazi.
Ukoliko u Lunarnom povratku postoji neki egzaktan aspekt to je znak da se neki važan događaj u simbolici tih planeta događa u toku tih mesec dana. Potrebno je tu egzaktnost povezati sa natalnom pričom (aspekt može biti isti kao i u natalu, ili isti aspekt preko vladara kuća)i proceniti o čemu jer reč, jer egzaktnost significira da je Univerzum nešto hteo da naglasi i poruči.

5. Aspekti Lunarnih planeta - Da bi se neka planeta u horoskopu Lunarnog povratka smatrala aktivnom mora da ima aspekt sa natalnom planetom ili vrhom natalne kuće (orbis 3 stepena). Svaki aspekt Lunarne planete ka sekundarnoj, tercijarnoj, Solarnoj, harmoničnoj planeti ima važnost samo ako je egzaktan i simboliše događaj u svojoj prirodi i pritom ukazuje da se događaj odvija u toku tog meseca.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:08 pmSvaki aspekt koji lunarni Mo ima sa nekom planetom je znacajan. To nikada nece izolovano ukazivati na neki dogadjaj. Lunar nema snagu za to. On je vise tu da nam pojasni neke nedoumice koje imamo,a koje se ticu perioda od oko 30 dana.

Znacajni su aspekti koji lunarni ac,mc ic i dc prave(kad i ako prave) sa natalnim planetama.

Primer iz prakse:

Lunarni dc je bio tacno na natalnom Ma.Ta slika je dovela do interesovanja osobe ciji je bio Ma za jednog muskarca.Nista nije bilo izmedju njih ali se eto pojavila zanimacija.
U tom konekstu radi lunar.

Bitno je isto tako obratiti paznju na uglove lunara. Planete koje su na uglovima govore o teznjama u tih tridesetak dana.

SUNCE


Konjukcija Sunca lunara sa Suncem radiksa- Uspeh u komunikaciji sa visokim instancama, zahvaljujuci svom uspehu dobijanje uticajnih pokrovitelja, dostojanstvo i sjaj. Podvlaci vazan period, daje interes ka tajnama, okultnim naukama i uspeh u nihovom osvajanju.

Konjukcija Sunca lunara sa Mesecom radiksa - uočava se u blizini mladog meseca, i deluje izuzetno moćno. Ponavlja konfiguraciju Sunca i Meseca u radiksu, bez obzira na njihove aspekte, delovanje se vidi u kući lunarnog horoskopa u kojoj je došlo do konjukcije.

Konjukcija Sunca lnara sa Merkurom radiksa - daje mnogobrojna putovanja, kao i uspeh na njima. Naglasava važan period intelektualne delatnosti bilo koje vrste. Ponekad može ukazivati i na novacani dobitak, uspeh u komercijalnim i drugim poslovnim preduzećima.

Konjukcija Sunca lunara sa Venerom radiksa - Daje dobru zaradu i mogućnost uspešnog sticanja imovine. Obećava sreću u ljubavi i pozitivne emocije.[u]

Konjukcija Sunca lunara sa Marsom radiksa - pojačava avanturizam, osoba postaje pomalo nestalna, sklona rizicima i nerazumnim postupcima. Izaziva nesuglasice i svađe. Negativno utiče na zdravlje, može označavati i operaciju. Ukoliko je ova tačka u lunaru povređena može označavati povredu.

Konjukcija Sunca lunara sa Jupiterom radiksa - Ukazuje na uspešna putovanja i puteševstvija, uspeh u poslu, kojim Sunce i Jupiret upravljaju u radiksu. Procvat, bogatstvo i počasti.

Konjukcija Sunca lunara sa Saturnom radiksa - Ukazuje na pesimizam, ali i strpljenje da se do cilja dodje na svaki mogući način. Može ukazivati na uspeh supruga, oca, načelnka u ženskoj karti.

Konjukcija Sunca lunara sa Uranom radiksa - Pojačava želju za nezavisnosću, kao i interes ka okultnim stvarima. Često prati mnoge neočekivane događaje.

Konjukcija Sunca lunara sa Neptunom radiksa - Daje medijumske i neke vrste magnetske i okultne sposobnosti. Period povoljan za osluškivanje svojih predosećaja. Daje stvaralačko i ljubavno nadahnuće. Ukoliko je ova tačka poražena u lunarnoj karti može ukazivati na opasne slabosti kao sto su alkohol, narkotici...

Konjukcija Sunca lunara sa Plutonom radiksa - Daje nove smernice delatnosti, kao i jake promene u životu. Ovde su moguće i promene nastale usled nečije smrti ili nekih okolnosti, koje ne zavise od volje osobe.

Bilo bi steta da ne nastavimo

konjukcija Merkura lunara sa Suncem radiksa

Ukazuje na pojacanu intelektualnu aktivnost svake vrste, koriscenje mentalne aktivnosti i sposobnosti za rad dostizanja zeljenog. Moze ukazivati na pocetak novog ciklusa.Ukoliko je Merkur porazen ili je sgoreo, moze ukazivati na mentalne smetnje, siromasne misli.


konjukcija Merkura lunara sa Mesecom radiksa

Naglasava intelektualnu aktivnost kao i znacaj veze sa njenim plodovima. Pogoduje komercijalnoj i posrednickoj delatnosti. Daje teznju ka promeni mesta i zelju za mnogobrojnim putovanjima.


konjukcija Merkura lunara sa Merkurom radiksa

Pojacava natalni uticaj, ponavlja smernice radiksa, alii u kuci u kojoj se nadje konjukcija u lunaru. Moze naglasiti poslove brace i sestara za osobu ili njeno ucestvovanje u njihovim poslovima.


konjukcija Merkura lunara sa Venerom radiksa

Oznacava zadovoljstvo intelektualnom aktivnoscu, kao i srecu koju donosi ispoljavanj i priznanje rezultate tih aktivnosti.Literarne kako sklonosti tako i ambicije, prepiska (cesto i ljubavna), radoznalost. Moze ukazivati i na mogucnost veze sa dosta mladjom osobom.


konjukcija Merkura lunara sa Marsom radiksa

Neprijatnosti i nesrecne okolnosti na putovanjima. Konflikti, teznja ka izravnjanju racuna. Nesuglasice sa bliskim ljudima: rodjaci, prijatelji ili susedi. Uopstenu pojacanu aktivnost, kao i teznju ka stalnom pokretu. Ukoliko je porazen moze ukazivati na kradju.


konjukcija Merkura lunara sa Jupiterom adiksa

Nagrada za literarne radove, priznanje za zasluge u svim sferama ntelektualne delatnosti. Prosirenje trgovinskih nteresa i uticajnih sfera. Orijentacija na nastavak skolovanja ili obucavanja, kao i prosirenje licnih vidika.


konjukcija Merkura lunara i Saturna radiksa

Cesto ukazuje na zatvorenost u komunikaciji, nepovoljan period za ostvarenje zamisljenjih ciljeva. Poteskoce u intelektualnim delatnostima, izucavanju stranih jezika, polaganju ispita, zastiti projekata. Ambicioznost. tezak polozaj za bracu i sestre.


konjukcija Markura lunara sa Uranom radiksa

Nova prijateljstva, progresivni uticaj prijateljskog okruzenja. Novi planovi u oblasni intelektualnih aktivnosti. Nova otkrica. Moze ukazivati na premestaje i putovanja avionom.


konjukcija Merkura lunara sa Neptunom radiksa

Ukazuje na nemogucnost ostvarenja planova, uzaludni trud, ali s druge strane daje nadahnuce i mogucnost pronalazenja pravih reci i formi za izrazavanje svojih misli, sto je povoljan uticaj za umetnije, artiste, pesnike i pedagode.


konjukcija Merkura lunara sa Plutonom radiksa

Preobrazaj u mislima, pojacani interes ka okultnim naukama. Cesti razgovori na seksualne teme kao i specijalnih pitanja tematike koja se izucava.

Bilo bi steta da ne nastavimo

konjukcija Merkura lunara sa Suncem radiksa

Ukazuje na pojacanu intelektualnu aktivnost svake vrste, koriscenje mentalne aktivnosti i sposobnosti za rad dostizanja zeljenog. Moze ukazivati na pocetak novog ciklusa.Ukoliko je Merkur porazen ili je sgoreo, moze ukazivati na mentalne smetnje, siromasne misli.


konjukcija Merkura lunara sa Mesecom radiksa

Naglasava intelektualnu aktivnost kao i znacaj veze sa njenim plodovima. Pogoduje komercijalnoj i posrednickoj delatnosti. Daje teznju ka promeni mesta i zelju za mnogobrojnim putovanjima.


konjukcija Merkura lunara sa Merkurom radiksa

Pojacava natalni uticaj, ponavlja smernice radiksa, alii u kuci u kojoj se nadje konjukcija u lunaru. Moze naglasiti poslove brace i sestara za osobu ili njeno ucestvovanje u njihovim poslovima.


konjukcija Merkura lunara sa Venerom radiksa

Oznacava zadovoljstvo intelektualnom aktivnoscu, kao i srecu koju donosi ispoljavanj i priznanje rezultate tih aktivnosti.Literarne kako sklonosti tako i ambicije, prepiska (cesto i ljubavna), radoznalost. Moze ukazivati i na mogucnost veze sa dosta mladjom osobom.


konjukcija Merkura lunara sa Marsom radiksa

Neprijatnosti i nesrecne okolnosti na putovanjima. Konflikti, teznja ka izravnjanju racuna. Nesuglasice sa bliskim ljudima: rodjaci, prijatelji ili susedi. Uopstenu pojacanu aktivnost, kao i teznju ka stalnom pokretu. Ukoliko je porazen moze ukazivati na kradju.


konjukcija Merkura lunara sa Jupiterom adiksa

Nagrada za literarne radove, priznanje za zasluge u svim sferama ntelektualne delatnosti. Prosirenje trgovinskih nteresa i uticajnih sfera. Orijentacija na nastavak skolovanja ili obucavanja, kao i prosirenje licnih vidika.


konjukcija Merkura lunara i Saturna radiksa

Cesto ukazuje na zatvorenost u komunikaciji, nepovoljan period za ostvarenje zamisljenjih ciljeva. Poteskoce u intelektualnim delatnostima, izucavanju stranih jezika, polaganju ispita, zastiti projekata. Ambicioznost. tezak polozaj za bracu i sestre.


konjukcija Markura lunara sa Uranom radiksa

Nova prijateljstva, progresivni uticaj prijateljskog okruzenja. Novi planovi u oblasni intelektualnih aktivnosti. Nova otkrica. Moze ukazivati na premestaje i putovanja avionom.


konjukcija Merkura lunara sa Neptunom radiksa

Ukazuje na nemogucnost ostvarenja planova, uzaludni trud, ali s druge strane daje nadahnuce i mogucnost pronalazenja pravih reci i formi za izrazavanje svojih misli, sto je povoljan uticaj za umetnije, artiste, pesnike i pedagode.


konjukcija Merkura lunara sa Plutonom radiksa

Preobrazaj u mislima, pojacani interes ka okultnim naukama. Cesti razgovori na seksualne teme kao i specijalnih pitanja tematike koja se izucava.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:09 pmkonjukcija Venere lunara sa Suncem radiksa

Daje srecu, obecava komfort, pojacava ljubav ka lepoti u svim oblicima. Moguca kupovina ili poklon. Uspeh sa voljenom osobom kao i u ljubavnoj vezi.konjukcija Venere lunara sa Mesecom radiksa


Nova prijatna poznanstva sa zenama. U muskoj karti - ljubavni odnosi sa starijom zenom. Daje komfort i srecnu kupovinu imovine.


konjukcija Venere lunara sa Merkurom radiksa


Ukazuje na radost od intelektualne aktivnosti. Uspeh u polaganju ispita ili zastiti projekata, a takodje je pogodan period za ucenje i prosirenje licnih vidika. Odlicne odnose sa bliskim okruzenjem i rodjacima. Srecna i prijatna putovanja, period bez puno briga i nerviranja. Uspeh za bracu ili sestre.


konjukcija Venere lunara sa Venerom radiksa


Naglasava uticaj natalne, pojacava delovanje u kuci lunara u komoj se nalazi konjukcija. Cesto oznacava uspeh uz pomoc ili zahvaljujuci voljenoj osobi, srecna osecanja, ljubavnu radost.


konjukcija Venere lunara sa Marsom radiksa


Pojacana strast, instinktivna osecanja. Mnogo ljubavnih sastanaka, vazni susreti, koji mogu dovesti i do braka. Povoljan period za resavanje nesuglasica. Ukoliko je porazena moze oznacavati nesporozum sa voljenom osobom, pa sve do raskida.


konjukcija Venere lunara sa Jupiterom radiksa


srecan susret sa osobom koja dolazi iz daleka. Kratki ljubavni romani ili romani na putovanjima. Pogodan period za legalizaciju ljubavnih veza. Daje blagorodnost, razvoj talenata i sposobnosti, stvralacke uspehe.


konjukcija Venere lunara sa Saturnom radiksa


Nesrece u ljubavi, nesuglasice u vezi, raskidi, razocarenja, ogorcenja, prepreke za sklapanje braka. S druge strane lakoca napredovanja u poslovima kojima upravlja Saturn.


konjukcija Venere lunara sa Uranom radiksa


Srecan susret pracen neobicnim okolnostima, moguca i ljubav na prvi pogled. Uspeh u poslovima iskustva, nauci, okultizmu. Ukoliko je porazen moze ukazivati na razvod braka, isto i u slucaju natalne opozicije ove dve planete.


konjukcija Venere lunara sa Neptunom radiksa


Bolesna strast, od koje je nemoguce pobeci. Zablude i iluzije u ljubavi. Pojacava osetljivost i privlacnost osobe.


konjukcija Venere lunara sa Plutonom radiksa

Pojacava spoljasnju seksualnost kao i lcnih seksualnih potreba. razmisljanje i korigovanje svojih potreba u licnom zivotu, preokret u emocijama i vezivanju.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:10 pm

konjukcija Marsa lunara sa Suncem radiksa

Ovde postoji rizik kazne za ucinjene postupke, nesrecni slucajj ili srcana oboljenja. Teznja ka borbi, osvajanju, spremnost na teskoce. Takodje teznja ka nepromisljenjim postupcima. Povoljno ja vojnu karjeru.


konjukcija Marsa lunara sa Mesecom radiksa

Moguce promene u bracnom zivotu, a koji su izazvani konfliktnim situacijama i nesuglasicama, sudaranje interesa. Takodje daje nergiju za resavanje zivotnih poteskoca. Oboljenja koja imaju brzi razvoj, upale.


konjukcija Marsa lunara sa Merkurom radiksa

Teskoce za bracu i sestre. Novcani problemi ili problemi u vezi sa trgovinom ii posrednickom delatnoscu. Neuspeh kod polaganja ispita ili otbrani projekata. Neprijatne novosti, pisma, sukob misljenja.


konjukcija Marsa lunara sa Venerom radiksa

Pojacana seksualnosr i privlacnost, zelja za nasladjivanjem. Srecni ljubavni susreti. Sva delovanja vode do ucvrscivanja ljubavne veze. Moguce upale grla i traheja.


konjukcija Marsa lunara sa Marsom radiksa

Hiperaktivnost. Uspeh zahvaljujuci svojim delovanjima. Povoljno za vojnu sluzbu. Poboljsanje zdravstvenog stanja. Ukoliko je porazen moze ukazivati na povrede, nesrecan slucaj. Sklonost ka riziku i nepromisljenosti.


konjukcija Marsa lunara sa Jupiterom radiksa

Moguca daleka putovanja, poslovna i intelektualna, akademska aktivnost. Teznja za dobijanje pohvala i nagrada, koja su opavdana ukoliko ova tacka nije porazena. Delovanja su usmerena na prosirenje sfere svog uticaja i svoje perspektive.


konjukcija Marsa lunara sa Saturnom radiksa

Tera na akciju bez obzira na sve moguce prepreke i poteskoce. Daje snagu za borbu zarad svojih interesa. Tezak, ali interesantan period.


konjukcija Marsa lunara sa Uranom radiksa

Teznja ka neredvidljivim delovanju, javljaju se novotarije i proucavanja novih oblasni znanja i delatnsoti. Ova konjukcija ima rusilacko delovanje zato je potrebno detaljno analizirati.


konjukcija Marsa lunara sa Neptunom radiksa

Okolnosti teraju na dejstva kao u magli, jako nepredvidljive okolnosti, iscekivanje. Cesto dovodi do gresava u postupcima, donosi razocarenje i gubitak. bez obzira na upornost nemoguce je dostici cilj, svi napori se zavrsavaju u corsokaku. Sklonost ka religioznim obredima.

konjukcija Marsa lunara sa Plutonom radiksa

Dosta sujete. Tajni poceci, moguce cak i kriminalnog karaktera ili koja mogu predstavljati opasnost kako za zivot drugih tako i za svoj. nerihvatanje ociglednih stvari. Otsutstvo zelje za mirno resavanje svih konfliktnih situacija, zelja da se deluje po svakuu cenu ne birajuci sredstva.


konjukcija Jupitera lunara sa Suncem radiksa

Veliki uspeh u stvaralackoj delatnosti bilo koje vrste. Uspesna javna delatnost, uspeh dece. Pojave bogate perspektive i mogucnost prosirenja licnog uticaja. Interes iz inostransva.


konjukcija Jupitera lunara sa Mesecom radiksa

Osoba stavlja na prvo mesto znacaj emocionalnih reakcija, dobar instinkt. Povoljan period za dobre porodicne odnose, srecn kupovinu, resenje stambenih problema.


konjukcija Jupitera Lunara sa Merkurom radiksa

Uspeh zahvaljujuci intelektualnoj aktivnosti, odlican period za polaganje ispita ili zastitu radova i projekata. Povoljan period za sklapanje trgovinskih ugovora, dobit od posrednicke delatnosti. Prinove u porodici, ljubav od okoline i prijatelja.


konjukcija Jupitera lunara sa Venerom radiksa

Donosi mnogobrojne uspehe i podrsku od strane uticajnih lica. U zenskoj karti moze oznacavati i bogatog pokrovitelja. Uglavnom oznacava srecan i uspesan period, bez previse poteskoca i briga. Srecno rsenje ljubavnih problema, uspeh u licnom zivotu.


konjukcija Jupitera lunara sa marsom radiksa

Period u kome osoba u svojim postupcima pokazuje blagorodnost. Uspeh u svakom pocetku. Pojacava se aktivnost, a takadje pokazuje pojavu interesa u inostranstvu.


konjukcija Jupitera lunara sa Jupiteom radiksa

Jako srecan period, ali ukoliko je ova tacka porazena treba ukljuciti i radikalne smernice natalnog Jupitera. Povoljan period za javno napredovanje, uspeh svake vrste od intelektualne aktivnosti. Zanjimljiva putovanja, prosirenje sfere licnog uticaja.


konjukcija Jupitera lunara sa Saturnom radiksa

Donosi uspeh u realizacije teskog i dugotrajnog projekta. Moze ukazicati na kraj jedne crne linije u zivotu. Ukoliko je porazen daje mnogo teskoca i prepreka, ogranicenja i nesuglasica.


konjukcija Jupitera lunara sa Uranom radiksa

Unosi mnogo neocekivanih dogadjaja u zivot osobe. Uspeh u novim stvarima, naukama, okultizmu. Podrska prijatelja i istomisljenjika je takodje naklonjena u ovom periodu. Ukoliko je porazen, donosi neocekivane dogadjaje koji uticu na uspeh.


konjukcija Jupitera lunara sa Neptunom radiksa

Period povoljan za razvoj duhovnog ziota, razumevanje tajnih pojava i procesa, kao i za skivene , tajne delatnosti, i zivot u zajednici. Ukoliko je porazen donosi zablude i iluzije.


konjukcija Jupitera lunara sa Plutonom radiksa

Srecne promene u zivotu, moguc je i potpuni preokret o profesionalnom zivotu. Ukoliko je porazen - nepovoljne promene na polozaju i u karjeri. Uspeh zavisi od volje drugih ljudi i okolnosti.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:11 pm

Naslov: Re: Lunarni Povratak 12/8/2010, 17:41

--------------------------------------------------------------------------------

+
----
-konjukcija Saturna lunara sa suncem radiksa

Predstavlja faktor ogranicenja u odnosu na licnu aktivnost i realizaciju stvaralackih ideja. Posebnih neprijatnosti ne donosi, ali ovaj mesec moze ostati u secanju kao ozbiljan i dosadan, istkan sa bezbroj svakodnevnih poteskoca.


konjukcija Saturna lunara sa Mesecom radiksa

Period moze biti opasan za majku ove osobe ili drugu blisku zenu. Ogranienja u vezi sa kupovinom imovine. Neuspeh u porodicnim odnosima. Odvajanje od korena, ponekad i odlazak iz domovine.


konjukcija Saturna lunara sa Merkurom radiksa

Ogranicenja u vezi obuke (nedostatak sredstava, literature itd) i bilo koje vrste intelektualne aktivnosti. Period pun uspomena iz proslosti, i njihovog ponovnog prozivljavanja. Period povoljan za razmisljanje, strukturizacije svojih saznanja. Problrmi u kontaktima sa bliskim ljudima i prijateljima. Moguc gubitak prijatelja, papira, ugovora, kraj prepiske. Takodje moze oznacavati i poteskoce za bracu i sestre.


konjukcija Saturna lunara sa Venerom radiksa

Raskid ljubavnih odnosa, odugovlacenje. Gubitak voljene osobe. Gubitak simpatija i vezanosti od strane drugih ljudi. Imovinski i finansijski gubitci. Los period za velika ulaganja, kupovinu.


konjukcija Saturna lunara sa Marsom radiksa

Moguce su neprijatnosti za bracu i sestre. Predstavlja nemiran period, prepun poteskoca i prepreka, koje neophodno prevazilaziti samostalno. Realizacija planova i projekata se odugovlaci.


konjukcija Saturna lunara sa Jupiterom radiksa

Poteskoce neuspeh dece. U licnom zivotu predstavlja period stabilnosti, sigurnog polozaja. Ukoliko Saturn u radiksu nije porazen moze dati odredjeno bogatstvo.


konjukcija Saturna lunara sa Saturnom radiksa

Pojacava uticaj natalnog Saturna, ponavlja smernice radiksa, koje deluju u kuci lunarnog horoskopa u kome se nalazi konjukcija. Moze osobi doneti znacaj i vlast, ukoliko Saturn radiksa nije porazen.


konjukcija Saturna lunara sa Uranom radiksa

Poteskoce u komunikaciji sa prijateljima i istomisljenjicima, gubitak simpatija i podrske. Iz zivota osobe odnosi nepredvidjena desavanja, uglavnom donosi ozbiljnost i jednolicnost. Ukoliko je porazen - moguci su nesrecni slucajevi pri rukovanju sa strujom, od munje, kao i na putovanjima avionom.


konjukcija Saturna lunara sa Neptunom radiksa

Teskoce i zablude, ogranicenja i iluzije se jako tesno preplicu u ovom periodu, da ga je tesko nazvati uspesnim. Lazne ambicije i ciljevi, zamagljenji projekti.


konjukcija Saturna lunara sa Plutonom radiksa

Ogranicenja u vezi razvoja i preobrazaja, dugotrajan proces transformacije u poslovima vezanih za kucu u kojoj se nalazi konjukcija. Cesto se srece u periodu prekida seksualnih kontakata ili klimaksa.avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:13 pm
-Upravo sam greskom izbrisala za 5,6,7,8 treba me : Ako neko ima ove textove neka ubaci a ja nastavljam dalje .

AC lunara u IX kuci radiksa

Kao pravilo, ovaj mesec je oznacen sa najmanje kratkorocnim odlaskom u drugi grad ili drzavu. Ukoliko je potvdjeno drugim aspektima, moze oznacavati i duzi boravak u inostranstvu. Prosirenje vidika, osoba se okrece svom unutrasnjem miru u toku ovog meseca. Moguci pocetak predavanja ili obijanje obrazovanja, obavljanje neke nastavnicke aktivnosti, propaganda.Osoba zauzima znacajniji polozaj u drustvu. Kod osoba koje nemaju unutrasnji temelj ova pozicija se moze pokazati kao lutanje, otsutnost kako odredjenjih interesa, tako i stavova. Za ljude stvaralackog duha i poslovnog usmerenja ovo je pogodan period za publikacije, drzanje predavanja, povoljnih veza sa inostranim partnerima (ukljucujuci i prepisku), nove perspektive u komercijalnoj delatnosti. Povoljan polozaj za napredovanje, odlicnu prepisku ili dopisnistvo.


AC lunara u X kuci radiksa

Mesec povoljan za profesionalno napredovanje ili povisice. Moze biti predlozena nova, veca duznost. Poslovi rukovodjenja igraju znacajnu ulogu u toku ovog perioda. Osoba moze racunati na pomoc roditelja suprotnog pola. Osoba takodje dobija odredjeni polozaj u drustvu, cesto neki posebni status cak i bez nove duznosti. Smisao napredovanja ka zivotnom cilju ovde zavisi iskljucivo od nacina na koji osoba vidi i shvaa taj zivotni cilj. U toku ovog meseca osoba dobija priliku da ostvari najmanje deo vojih namera.Ne treba zaboraviti, da razlog kako svoje nesrece,tako i srece sama osoba. Cesto je i mesec znacajnih promena u licnom zivotu, posebno u zenskoj karti. Moze biti mesec ulaska u brak, kao i razvoda ili promene okoline, ukoliko se MC lunara nadje u 7 kuci radiksa.


AC lunara u XI kuci radiksa

Mesec izmena licne zivotne ideologije. Ovaj mesec osoba obicno provodi okruzena prijateljima, ucestvuje u njihovim poslovima, i pusta ih u svoje poslove. Mesec kada osoba odgovorno oseca pruzenu paznju, simpatije i podrsku od okruzenja.Ima puno ideja i planova, gradi strategiju ya ostvarenje svojih ideja. Moze takodje ucestvovati u zivotu socijuma ili biti bar deo nevelike njene grupe. Za ljude koji nemaju unutraznji temelj, ovaj period oznacava mesec sujete, bezrazlona kretanja, prazne susrete, cest je razvrat i prevare partnera. Ukoliko su nepovoljni aspekti AC mesec donosi raskid veza, sukobe sa okolinom, globalnom poricanju.


AC lunara u XII kuci radiksa

Osoba se udubljuje u licne probleme, prestaje ucestvovati u javnom zivotu, ne obraca paznju na okolinu. Osobu interesuju okltne stvari, skriveni procesi,
aktivnoo se bavi raznim predvidjanima i predskazanjima, gatanjem itd. Mesec je povoljan za istrazivanja, tajnim delovanjima, skrivenim delatnostima. Za
gradjenje karjere ovaj mesec nije povoljan, ali se cesto radjaju tajni pokrovitelji, i moguci progres u tajnosti. Dobar je period za pripremu temelja za buducnost. Trebalo bi posvetiti vise paznje svome zdravlju, jer u vom periodu hronicne bolesti se mogu aktivirati, sto za sobo moze povuci niz neprijatnih posledica. Aktiviziraju se i tajni neprijatelji, nedobronamernici sa maskom prijatelja, koji bas u ovom periodu imaju najveci uticaj na osobu i mogucnost da joj naskode. U ovom periodu osoba ne bi trebalo da je previse aktivna, jer i je ta aktivnost mogla dovesti u neprijatne situacije, pa cak i prinudno lisavanje svobode (zatvor, specijalne ustanove ili bolnice). Oaj period moze doneti i moralni pad, sklonost alkoholu, narkoticima itd. Ukoliko je AC
pozitivno aspektovan, daje doru sansu da se osoba stvaralacni eksponje, izrazi svoj talenat i to na takav nacin da u narednim mesecima osoba mogla uzivati u plodovima svog rada.


avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:14 pm

Kuspid II kuce lunara u I kuci radiksa

Materjalni problemi osobe su u prvom planu u toku ovog meseca, a resiti ih moci ce iskljucivo zahvaljujuci licnim naporima i inicijativi.Ocekivati pomoc sa
strane ne treba. Ukoliko su ostali aspekti 2 kuce lunara negativni - licna sloboda osobe i sposobnost ostvarenja planova ce biti ogranicena zbog nezadovoljavajuce materjalne situacije, prekomernog udubljenja u novcane probleme.


Kuspid II kuce lunara u II kuci radiksa

Cesto u toku ovog perioda osoba ne oseti novcani nedostatak. Negativni aspekti 2 kuce najcesce ukazuju na sitne i brzo resive finansijske neprijatnosti: sitne kradje, neznacajni gubitci. Uglavnom on ima mogucnost da upotpunosti raspolaze svojim novcem i kapitalom, moze odloziti ponesto, ustedeti odredjeni iznos. Ovaj mesec se moze koristiti za skupljanje na buduci period. Potvrdjuje tumacenje 2 kuce radiksa, posebno ako su kuspidi nalaze u istom znaku.


Kuspid II kuce lunara u III kuci radiksa

Novcane probleme u toku ovog meseca za racun pocetka obuke (stipendija), putovanja i pokreta, zakljucenja ugovora, ili podrskom bliskih rodjaka.
Intelektualna delatnost takodje je profitabilna u toku ovog perioda. ukoliko postoje negativni aspekti - platna obuka, nestalna zarada, ili ne moguce
isplanirati, tesko rasporediti licni budzet, cesto nepotrebni sitni troskovi za razun isto tako male zarade. Novac moze doci postom (perovi, prepisi itd.)
Oseca se finansijska nestabilnost poput kule od karata, kada u bilo kojem trenutku se moze dogoditi veliki gubitak, ili suprotno dobiti veliki iznos. Cesto u ovom periodu resavanje materjalnih problema zavisi od hitrosti osobe, sporobnosti snalazenja u ovoj oblasti. Mesec je povoljan za kupovinu transportnog sredstva i sredstava veza i komunikacije.


Kuspid II kuce lunara u IV kuci radiksa

Nagovestava odredjene troskove u vezi sa sticanjem ili najmom nekretnine.Mesec povoljan za kupovinu stana, zemlje, kao i dobijanja prava vlasnistva nasledstvom (nekretnina, kapital). Stan ili imovinska pitanja znacajno rasporedjuju budzet. Cesto u toku ovog perioda osoba menja radno mesto i shodno tome i nacin zarade. Roditelji kao i njihova porodica, pa i porodica same osobe cesto racuna na njen novac, aktivno utice na troskove za svoj racun. Pri pozitivnim aspektima moguce resenje finansijskih problema uz pomoc porodice. Moze ukazati da ce osoba u toku meseca resava mesto boravka, koje mu daje zagarantovanu bezbednost, zastitu, samostalnost, fanansijski se odvaja od porodice.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:15 pm

Kuspid II kuce lunara u V kuci radiksa

Odredjeni deo budzta u toku ovog perioda moze predstvaljati novac dobijeni od voljene osobe, seksualnog partnera, udvaraca, obozavaoca. Osoba u toku uvog perioda moze biti izdrzavano lice, ili ce jedan deo svojih troskova prebaciti na druge. cesto u toku ovog perioda raste i licna zarada i to najcesce za racun stvaralastva, iskustva, ili neke vrste obuke. Povoljan period zadobitke od igara na srecu: lutrije, azartne igre, igre na berzi, mahinacije i spekulacije. Ukoliko se osoba bavi sportom, i u toj oblasti u toku ovog perioda ga moze ocekivati dobitak. Ukoliko su aspekti 2 kuce negativni, moguci su gubitci, pa se osoba moze naci na izdrzavanju od strane dece, sponzora, blagotvora...


Kuspid II kuce lunara u VI kuci radiksa

Sa finansijske tacke gledista, za sobu je bolje u toku meseca bude u potcinjenom polozaju, jer svaka inicijativa moze dovesti do gubitka, ili nepovoljnim materjalnim okolnostima. Moguc pocetak zarade od posla u cpecijalnosti ili u vezi sa novim radnim mestom, ili promenom radnih uslova. U toku ovog meseca cesti su troskovi na zdravlje, kupovina medikamenata ili u najmanju ruku trosak na kontrolne analize. Uopsteno finansijska strana nije bas sjajna, zato u toku ovog meseca ne treba puno planirati. Ukoliko su aspekti 2 kuce izuzetno negativni jako je moguca finansijska kriza u toku ovog perioda.
__________________
Kuspid II kuce lunara u VII kuci radiksa

U toku ovog meseca svaki posao ce se odvijati na ocigled drugih, pred publikom, ukoliko ga prati i saradnja sa partnerom ceka dobitak, kao i popularnost u drustvu.Mesec povoljan ya poslove po ugovoru, preuzimanje na sebe ugovorenih obaveza, bliskom kontaktu s partnerima, ukljucujuci u supruznika.Kolektivna delatnost ce doneti uspeh i podrsku saradnjika. U zavisnosti od aspekata 2 kuce, zavisi uticaj partnera i supruznika na finansije osobe (povoljne ili nepovoljne). Ukoliko postoji negativni aspekti supruznika, u toku ovog meseca bi mogao poceti proces deljenja novcanih sredstava, alimentacije itd., u okviru posla donosi raskid sa poslovnim partnerom koji za sobom povlaci gubitak, pri cemu bi se trebalo cuvati prevara i pogresnih saveta.


Kuspid II kuce lunara u VIII kuci radiksa

Ukoliko su povoljni aspekti 2 kuce, ovakva pozicija moze nagoestavati nasledstvo, dobitak kao rezultat saradnje sa drugim ljudima, vracanje dugova (najcesce s procentom), kao i od inspekcijskih provera ili drugih organizacija. Negativni aspekti 2 kuce ukazuju na uzaludnu nadu na pomoc partnera. Moguc gubitak sredstava ili njihova transformacija. Ovde postoji i opasnost od bankrota ili besposlice. Seksuelne veze mogu doneti odredjeni iznos novca, kao i okultne delatnosti. Cesto u toku ovog perioda oseba preosmisljava svoj odnos prema materjalnim stvarima, bira novu strategiju.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:15 pm

Kuspid II kuce lunara u IX kuci radiksa

Nacin zarade iostvarivanje rofita cesto je u ovom periode vezan za strance, i zavisi od odnosa sa njima. Takodje povezuje se ii sa putovanjima. Novac
najcesce dolazi iz daline. Osoba zivi na racun sredstava koje donose zajednicka predzeca, organizacije ili rad, ili procente ostvarene od orocenja novca u inostranim bankama. Povoljan period za ostvarenje profita preko predavanja, propagande, misionarstva, kao i literalne delatnosti. Ukoliko su negativni aspekti 2 kuce, ove aktivnosti ce donositi gubitak. Odredjeni finansijski trosak ce traziti stariji rodjaci ili roditelji supruznika. U ovom periode se preocenjuje vrednovanje i osmisljavaju se dalje finansijske perspektive.


Kuspid II kuce lunara u X kuci radiksa

Osnovni dogadjaji ovog meseca ce se ticati materjalne sfere, zarade, ostvarenja prihoda. Ova pozicija pokazuje bogatu perspektivu za prosirenje svog finansijskog uticaja, kao njegovog poboljsanja. Osim toga, drustveni polozaj osobe, profesionalni status trazi nove troskove. Ovaj period je povoljan za dobijanje kredita, zajmova. Ukoliko su pozitivni aspekti 2 kuce, planirane finansijske akcije ce se ostavriti cak i bez tudje pomoci.


Kuspid II kuce lunara u XI kuci radiksa

U toku ovog perioda osoba podvlaci novu ideolosku bazu u inansijskojj oblasti njegovog zivota, preosmisljava nacin zarade i obim troskova. Jedan deo troskova ce najverovatnije poci na potrebe prijatelja, istomisljenika. Takodje ili suprotno - od njih se moze cekivati ozbilna finansijska dobrska. Ovaj polozaj
ukazuje i na resavaanje finansijskih problema u krugu prijatelja, a i cesto postoji mogucnost dobijanja bespovratnog iznosa novca, kao sto su dobrotvorni fondovi. U toku ovog meseca osoba aktivno gradi planove u vezi nacina zarade kao i raspodele te zarade, pa cak ih moze i ostvariti u toku ovog meseca. Ukoliko su negativni aspekti 2 kuce, u toku ovog perioda najcesce ce novac biti procerdan na veseli zivot, provod, ispnjenje trenutnih zelja.


Kuspid II kuce lunara u XII kuci radiksa

Pre svega ukazuje da osoba u toku ovog perioda osecace odredjenii nedostatak novcanih sredstava, zbog cega ce mora da promeni nacin zivota u suprotnostii od onoga sto bii on zeleo ili planirao. U toku ovog meseca novac moze stizati od tajnih izvora, ili tajnih neprijatelja. Novac se u toku ovog perioda moze trositi na lecenje, bolnice, ili kao zalog, mito. Ukoliko su negativni aspekti 2 kuce, situacija u toku ovog meseca moze biti jako teska, zakomplikovana obavezama i dugovima. U toku ovog perioda ne treba pocinjati nove pionirske poduhvate.

avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:17 pm

Kuspid III kuce lunara u I kuci radiksa

Paradoks ovakvog polozaja je u tome sto uprkos sto osoba ima bezbroj poznanstava i kontakata ostaje usamljena, netrazena. U toku ovo perioda osoba je aktivno zainteresovana za poslove okoline, prijatelja, bliskih rodjaka. Najcesce svu svoju enegriju baca na okolinu, prijatelje, susede. Osobu u ovo periodu privlaci intelektualna sfera, ona se bavi svojim unapredjenjem, pokusava sto vise da nauci, da stekne nova znanja, navike, dosta cita, pise, bavi se posrednistvom, prepiskom, u najmanju ruku guta ukrstenice (sto ce joj jako pomoci da izazi sebe). Ovaj period je pun pokreta u okviru mesta u kom boravi, takodje je bogat novim idejama, planovima.


Kuspid III kuce lunara u II kuci radiksa

Svi kontakti i pokreti u toku ovo perioda su iskljucivo vezani za materjalne, komercijalne interese, probleme zarade i sticanja, kupovine. Osoba resava
finansijske probleme, bavi se trgovinom. Ponekad novac dolazi posredstvom sredstava komunikacija, prepiske. Povoljan period za novinarske i literarne honorare, dobijanje procenata od posrednistva. U ovom periodu moguce resavanje materjalnih problema za racun bliskog okruzenja - rodjaka, prijatelja, suseda.


Kuspid III kuce lunara u III kuci radiksa

Osoba u ovom periodu bice u aktivnom pokretu, puno kontakata sa prijateljima,rodjacima, susedima, jako veliki krug kontakata i raznoraznih susreta sa sirokim spektrom kompanija, putovanja.Tezi se sticanju i unapredjenju obrazovanja, navika. Cesto oznacava mesec novog ciklusa obuke. Moguce potpisivanje vaznih dokumenata, ugovora.


Kuspid III kuce lunara u IV kuci radiksa.

Ova pozicija se cesto poklapa za zavrsetkom odredjenog ciklusa sticanja znanja. Putovanja i pokret cesto vezan za poslove roditelja, imovinu, porodicne nekretnine . Moguca i promena mesta boravka, cesto povratak u domovinu. Ukoliko osoba zapocinje neku vrstu obuke, najvise ce se intelektualno tome posvetiti kod kuce, u kucnjim uslovima.Naslov: Re: Lunarni Povratak 12/8/2010, 17:54

--------------------------------------------------------------------------------

+
----
-Kuspid III kuce lunara u V kuci radiksa

U toku ovog perioda osoba ce teziti ka aktivnoj razonodi, prijatnjim setnjama, putovanjima iz zadovoljstva, ucestvovace aktivno u drustvenom zivotu, stice
bezbroj obozavaoca i uticajnih udvaraca. Ukoliko postoji potvrda drugih aspekata u zenskom horoskopu, ovo moze biti i mesec zaceca i to u seksualnoj avanturi, pa cak i sa prijateljem. Ljubavna prepiska, sastanci, ljubavne izjave, flert. Moze oznacavati i pocetak obuke deteta. Povoljan period za usavrsavanje literarnog, novinarskog talenta, kao i susrete i kontakte u vezi ovih delatnosti, pa sve do prihoda od njih.

Kuspid III kuce lunara u VI kuci radiksa

Mnogobrojni pokreti vezani su za izvrsavanje sluzbenih obaveza. U nekim slucajevima moze oznacavati i rad na dva ili vise radnih mesta. Bolesti rodjaka,
brige i obaveze u vezi njih se mogu aktualizovati u ovom periodu. Licno zdravlje moze izazvati brigu i nervozu, moguc odlazak kod lekara. Moguc i kaci put zarad poboljsanja licnog zdravlja. Cesto u ovom periodu se radja i interes prema medicini, kako klasitnoj, tako i alternativnoj, dijetologiji, pojacana
higijena...


Kuspid III kuce lunara u VII kuci radiksa

U toku ovo perioda osoba znatno povecava svoju pokretljivot i broj kontakata, susreta sa partnerima - u vezi biznisa, obuke, supruznikom, udvaracima itd.
Takodje moze oznacavati i putovanja partnera. U toku ovog perioda moguce dobijanje bracne ili poslovne ponude, predlog o saveznistvu, zajednickom preduzecu, poslu, o saradnji. Korisna i poslovna poznanstva, kontakti. Poslovna i licna prepiska. Ukoliko postoji potvrda drugih aspekata - pocetak brakorazvodnog ili drugog sudskog procesa, u koji je umesana osoba licno, ili samo u njemu ucestvuje. Novosti i obavestenja u vezi njih.


Kuspid III kuce lunara u VIII kuci radiksa

U toku ovog perioda putovanja donose opasnost, kriticne situacije, kao i neprijatnosti zbog poznanika ili od bliskih osoba. Ukoliko postoji potvrda drugih aspekata - neprijatnost za bliskog rodjaka, prijaelja, suseda. Cesto u toku ovog perioda raste interes prema okultnim naukama, kao i pitanjima prava, poreza itd., kao i njihovo izucavanje. Prepiska, pregovori u vezi resavanja pitanja o raspodeli kapitala. Za ljude koji se bave literarnom delatnoscu moze oznacavati prekid rada, ciklusa. Mesec nije povoljan za zakljucivanje ugovora, razrade projekata zgog mogucnosti neprijatnih i kriticnih, pa cak i fatalnih situacija.

Kuspid III kuce lunara u IX kuci radiksa

Kratka putovanja u inostranstvo, prepiska sa strancima ili inostranim organzacijama. Odlazak zarad obuke, specijalizacije ili prekvalifikacije. Takodje
oznacava i putovanje bliskih rodjaka. Pocetak ili aktivnije izucavanje filozofije, religije, kulture drugih naroda, Literarna delatnost i njena publikacija.


Kuspid III kuce lunara u X kuci radiksa

S jedne strane osoba tezi ka putovanjima, pokretu, velikom broju kontakata i to postaje glava tema ovog perioda, ali s druge strane samo bas taj pokret,
putovanja i susreti sa raznim ljudima kojim osoa tezi mogu i doneti procvat i priblizavanje, ako ne i ostvarenje cilja. Sta je cilj pokazuje MC lunara. Takodje, zahvaljujuci ovim kratkim putovanjima osoba postaje primecenjija u okolini, izdvaja se iz mase, dobija odredjeni status.povoljna prepiska i razgovori. Ukoliko je 3 kuca porazena - nepovoljne price, kleveta koja tako ili inace utice na reputaciju osobe. U toku ovog perioda moguce potpisivanje zvanicne papirologije, dokumenata, ugovora, kao i komentarisanja ovih pitanja, konsultacije i pregovori. Cesto osoba u toku ovog meseca ima nategnute odnose sa nacalnicima, uticajnim ljudima.


Kuspid III kuce lunara u XI kuci radiksa

U toku ovog perioda aktualna je prijateljska prepiska, razmena novosti, ideja, planova, prepiska moze biti i poslovna, ideoloskog karaktera - sa istomisljenjicima, saradnicima. Vaznim postaju razgovori o ideoloskim i tekucim pitanjima, planovima, socijalnim problemima. Mnogo novih poznanstava, komunikacija u krugu prijatelja, putovanja i pokret u vezi s poslovima prijatelja, kao i resavanja pitanja osobe sa njima. tekuci planovi u toku ovog perioda se koriguju, menjaju, preosmisljavaju. Osoba shvata da se oblast njegovog interesovanja promenila. Ovo se tice i zivotne ideoloske platforme same osobe. Mesec povoljan za pocetak ili aktivnije izucavanje astrologije, kompjuterske elektronike, programiranja, atomne fizike, novih naucnih disciplina, razlicitih modernih koncepcija.


Kuspid III kuce lunara u XII kuci radiksa

Osoba se zatvara u komunikaciji, on odrzava samo neophodne veze, odrice se od mnogobojnih kontakata.Cesto ovo moze biti i rezultat prinudne situacije, ali moze biti i svestan akt same osobe. Cesto ukazuje na probleme u odnosima sa rodjacima, posebno bracom ili sestrama. Javlja se i odbijanje putovanja ili vecih pokreta, umor, zatvorenost, apatija. Mesec je povoljan za izucavanje tajnih nauka, kriminalistika, okultizam. Osoba moze u toku ovog perioda tajno putovati, tajno pregovarati, dobijati informaciju iz skrivenih izvora, moze pratiti druge ili biti pracena. Ovo je i period kada se mogu javiti kontakti sa kriminalnim svetom. Pojacana intuicija.


avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:18 pm

IC lunara u I kuci radiksa

U ovom periodu je osoba jako produktivna, postoji inicijativa u planovima stvaranja porodice, ili poboljsanju vec postojecih porodicnih odnosa.Aktivnost takodje obuhvata i sticanje kucne imovine, nekretnina, sve sto je vezano za roditelje, porodicnu tradiciju, domovinu, mesto boravka. Uticaj roditelja i porodice na osobu u toku ovog perioda se takodje pojacava. Takodje moze oznacavati i udubljenje u problematiku, koje zanjimaju osobu po znaku njegovog natalnog AC (na primer: ako je AC u Vagama - pitanja ljudskih medjuodnosa). Resavanje ovih problema.


IC lunara u II kuci radiksa

Materjalni problemi tako ili inace se resavaju u toku ovog meseca. Gledano po aspektima moze oznacavati dolazak osnovnog prihoda od porodice, roditelja, ili ce se osnovni troskovii ticati porodice ili roditelja. Period povoljan za kupovinu nekretnine, zemlje, predmeta za domacinstvo. Vlasnici nekretnina bi mogli imati bilo tosak u vezi njih ili prihod od njih. Moguca usteda odredjenog iznosa koja za sobom povlaci krupniju kupovinu. Ovo je i povoljan period za sve vrste renoviranja.


IC lunara u III kuci radiksa

Ponekad moze oznacavati promenu mesta boravka ilii stalna putovanja sa jednog mesta na drugo. Ukoliko se osoba nalazi u inostranstvu - u ovom periodu bi mogla dobiti vazne novosti iz domovine. Takodje moze odznacavati odlazak ili kratkotrajne rastanke sa roditeljima, jednjim od njih, ili clanom svoje porodice.Interes za poslove porodice. Moze postati i period zavrsetka literarnog truda, prepiske, pregovora, kao i potpisivanja rezltirajucih dokumenata - ugovora, dogovora, primo-predajnih radova itd. Na sposobnost pokreta i slobodne kontakte moze uticati specifika mesta boravka ili porodicnog statusa.


IC lunara u IV kuci radiksa

Iznosi u prvi plan probleme mesta boravka, obrazovanja porodice, odnos sa roditeljima i svojom porodicom. Moguc zivot u dva doma ili okoncanje takve situacije, odlazak iz porodice, raskid (delimicni ili potpuni) rodbinske veze. Ukoliko su aspekti 4 kuce nepovoljni moze oznacavati gubitak nekretnine li imovine u vlasnistvu osobe, kao i kraj odnosa sa svojom porodicom ili probleme vezane za porodicu, emocionalni nemir. U toku ovog perioda postaju aktuelni aspekti natalnog AC i 4 kuce.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:18 pm

IC lunara u V kuci radiksa

Obicno oznacava ljubavnu vezu sa dalekim rodjakom ili ljubavne susrete u kuci osobe.Moze oznacavati i prinovu u porodici (rodjenje deteta) ili primanje u kucu rodjaka. U nekim slucajevima ukazuje na okoncanje obuke deteta, njegove uspehe ili nagrada za svoj trud, zasluge. Mesec koji donosi i priznanje dredjene reptacije. Period je takodje bogat razonodom, ucestvovanjem u drustvenom zivotu. Ukoliko postoji potvrda drugih aspekata moze ukazivati i na dobitke od igara na srecu, krupniji poklon, pocesti za roditelje.


IC lunara u VI kuci radiksa

Uspostavlja se neka vrsta veza izmedju mesta boravka osobe, njegove imovine i odnosa u porodici sa mestom sluzbe, polozaja na poslu i odnosima sa kolegama, sefovima ili radnicima. U toku ovog perioda zdravlje jednog roditelja ili clana porodice moze biti naruseno, zbog cega bi osoba mogla na sebe preuzeti nove obaveze u vezi doma, brige itd. Porodica donosi nemir i brige. Mnogo kucnjih obaveza. Ukoliko su aspekti kuce pozitivni - ozdravljenje, oslobadjanje od briga. Povoljan period za lecenje narodnom medicinom i rezim mirovanja kod kuce.


IC lunara u VII kuci radiksa

U resavanju imovinskih i svakodnevnih problema, pitanja u vezi mesta boravka vaznu ulogu igra umesanost poslovnog partnera, drugih saradnjika ili supruznika. Takodje u ovom periodu se moze otkriti neka tajna u vezi sa ovim licima, obelodaniti, obsudjivanje veza osobe. Zivot sa partnerom ili iznajmljivanje zajednickog prostora, ili prelaz u dom supruznika. Cesto moze oznacavati pocetak porodicnog zivota bez sklapanja braka. Interesi clanova porodice mogu biti naruseni, izazvati osporavanje, pa sve do razmirica, svadja ili skandala. Resavanje pitanje nekretnina, imovine, odredjene papirologije ili dokumenata vezanih za drzavljanstvo kod nadleznih organa. Resenje pitanja oko nasledstva, porodicnih sporova.


IC lunara u VIII kuci radiksa

Moguc boravak u kuci drugih ljudi, nerazumni problemi sa clanovima svoje zajednice. U ovom periodu stanu osobe moge groziti opasnost u zavisnosti od znaka, planeta u kuci, aspekata i dr. Moguca promena mesta boravka ili uslova zivota. Transformacije imovine i stanja kapitala. Rodjaci osobe mogu se naci u kriticnim situacijama. Produbljenje ili kraj seksualne veze. Peroid je povoljan za produbljenje u misticne procese, okultne nauke, zavrsenje nekog ciklusa, raskid ugovora, ispunjavanje odredjene obaveze, posebno finansijske, isplatu dugova, kredita itd.


avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od bibiboom taj Čet Okt 14, 2010 9:19 pm

IC lunara u IX kuci radiksa

Promena mesta boravka, putovanja, odlazak u inostranstvo roditelja ili svoje porodice ili njenjih clanova. Ovaj polozaj donosi interesovanje za produbljivanje izucavanja pitanja religije, filozofije, kulture, politike, ekonomije, prava, kao i zavrsetak odredjenog ciklusa u vezi njihovog izucavanja, sticanja licnog misljenja, odredjene pozicije, stava. U toku ovog perioda osoba usmerava svoju perspektivu i prosiruje horizonte na polju vezanim za porodicne odnose, tradiciju, imovinski status, pitanja vlasnistva, korene, rodno mesto.


IC lunara u X kuci radiksa

Postizanje neke vrste opredeljenja ili cilja u vezi sa mestom boravka, vlasnistva, zavrsetak odredjenog ciklusa karjernog uspona, sticanje odredjenog statusa. Roditelji i drugi rodjaci, kao i clanosi svoje porodice mogu odigrati znacajnu ulogu u resavanju ovih pitanja, a i u njihovim zivotima cesto se desavaju znacajni dogadjaji. Ukoliko postoje negativni aspekti kuce - profesionalnom usponu i karjeri smetaju kucne brige ili porodicni odnosi, rodbinske veze. Mesec je bitan za krupne vlasnike zemlje, nekretnina, politicare, na polozaj njihovih poslova utice najvise licni napor.


IC lunara u XI kuci radiksa

Moguc boravak u kuci prijatelja ili uticaj prijatelja na kucne i imovinske poslove osobe. Moze oznacavati kraj nekog prijateljstva, druzenja i produblenje simpatija u odnosu na drugo lice ili grupu ljudi. Osoba gradi odredjene planove, gaji nade u vezi nekretnina. Realizacija - zavisi od drugih aspekata 4 i 11 kuce. Roditelji igraju veliku ulogu u ostvarivanju zamisljenog ili ce se suprotstavljati ukoliko postoji negativna aspektacija. Moze oznacavati i ostvarenje neke zamisli, zelje.


IC lunara u XII kuci radiksa

Dogadjaji meseca mogu biti propracenji poteskocama sa rodjacima, clanovima porodice - kako dogadjaji tako i emocionalnog karaktera. Polozaj u kuci, u porodici izazivaju nezadovoljstvo, usamljenost, prazninu. Moguce su i okolnosti usled kojih ce osoba biti prinudjena da se povuce, na neki nacin skriva. U toku ovog perioda aktivno deluju neprijatelji, i mogu imati snazan uticaj na osobu. Osoba moze dati na raspolaganje svoju imovinu, kako pokretnu, tako i nepokretnu drugim ljudima, organizacijama. Dom i imovinu mogu ugrozavati kradje, razne stete. Ukoliko su aspekti 4 kuce jako negativni - osoba moze biti lisena slobode, ili smestena u ustanove zatvorenog tipa.

avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LUNARNI HOROSKOP

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu