TRANZIT MARSA KROZ POLJA

Ići dole

TRANZIT MARSA KROZ POLJA

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 11:59 am

Tranzit Marsa kroz prvo polje horoskopa

Ovo bi trebalo da bude vreme povecane aktivnosti u Vasem zivotu, razdoblje kada cete dosta raditi na promociji svojih interesa i truditi se da se potvrdite pred drugima. Sada Vam se pruza prilika da pokazete sta mozete da ucinite.

Medjutim, ako budete neosetljivi prema drugima, ovo moze biti posebno tezak period za sve Vase veze, buduci da svaka od njih zahteva da i Vi napravite neki ustupak potrebama i zahtevima one druge osobe, ali Vi sada verovatno niste posebno skloni toleranciji i popustanju. Naprotiv, sada bi Vam bilo bolje kada bi mogli da radite samostalno bez briga o tome kako ce se Vase aktivnosti odraziti na druge ljude. Sa Marsom u ovoj kuci, Vasa je licnost dominantnija nego obicno, ali Vas nece zanimati posedovanje moci nad drugima sve dok oni ne pokusaju da ostvare vlast nad Vama. Bicete sasvim zadovoljni dok budete potpuno slobodni da cinite sto zelite i da Vam se priznaju rezultati od strane drugih u svemu sto radite.

Fizicka energija ce Vam biti pojacana, i moci cete dosta toga da uradite za vreme trajanja ovog tranzita. Ukoliko i drugi elementi horoskopa to naglasavaju moracete da povedete racuna o mogucim bolestima ili povredama za vreme trajanja ovog tranzita. Ovo takodje moze biti i period u kome mozete resiti brdo problema i dosta toga ostvariti, dakle pozitivan period u Vasem zivotu ukoliko energiju Marsa pravilno kanalisete.

Tranzit Marsa kroz drugo polje

U ovom razdoblju skloni ste da se identifikujete sa svime sto posedujete i sto vrednujete. Ovo moze imati mnostvo razlicitih efekata, pozitivnih i negativnih, naravno.

Razmotrimo prvo moguce negativnosti. Mozda cete svoju finansijsku situaciju smatrati jedinim znakom licne vrijednosti. Ako budete imali novca, osecacete se korisnim i vrednim. Ako ga nemate, bicete nezadovoljni i obeshrabreni, bez obzira na sve drugo sto ste eventualno postigli. Bicete zadovoljni samo onim sto posedujete. Ali trebalo bi da bude jasno i Vama da ne treba da se poistovecujete sa svojim bankovnim kontom, svojim autom, namestajem ili ostalom imovinom. Vase reakcije zato sada mogu da budu potpuno neodgovarajuce.

Vasa zelja za posedovanjem je sada prilicno jaka i mogli biste da budete skloni nekim impulsivnim i ne bas mudrim troskovima i kupovinama jer kao da Vas nesto tera da bas to i to morate da imate. Ovo cinite da bi zadovoljili svoj ego, a ne u cilju dobijanja onoga sto Vam je zaista potrebno. Ovaj tranzit cesto je znak rasipanja novca.

Na psiholoskom nivou, mogle bi Vas preokupirati neke apstraktne vrednosti, i njihova vaznost u Vasem zivotu. Ovde mozete ponovo upasti u zamku da lazno identifikujete sebe sa onim sto vrednujete, kao da je to neka materijalna stvar.

Sa pozitivne strane, sada ste spremni da iskoristite sve ono sto imate kako biste od toga napravili dobar posao. Ako imate nesto sto Vam moze pomoci da izvrsite neki zadatak, necete se dvoumiti da to i upotrebite.

Takodje, na apstraktnom psiholoskom nivou, ovo je razdoblje kada ste spremniji da mnogo vise radite kako bi ojacali i odbranili svoje vrednosti i ucinili ih razumljivim drugima. Ipak, treba da vodite racuna i o tome da svojim uverenjima i stavovima ne maltretirate svoju okolinu.

Tranzit Marsa kroz treæe polje

Tempo svakodnevnog zivota ce Vam se prilicno ubrzati tokom ovog tranzita. Nivo Vase energije bice povisen i postoji realna opasnost od sukoba sa bliskom okolinom, rodjacima ili drugim osobama koje svakodnevno srecete.

Vrlo snazno se identifikujete sa svojim idejama i stavovima i mozete biti prilicno svadjalacki nastrojeni. Svako neslaganje cete shvatiti kao atak na Vas licno. Umesto identifikovanja sa onim sto posedujete za vreme Marsovog tranzita kroz drugo polje, ovoga puta cete se poistovecivati sa svojim uverenjima. Naravno, i ona ponekad moraju da se brane, ali je sada problem vise je u Vasoj sposobnosti prepoznavanja cilja koji je vredan truda. Moze Vam se dogoditi da se upletete u besmislene svadje braneci bas ono sto nije potrebno braniti.

Cuvajte se pokusaja nametanja svojih uverenja Svoje ideje isticacete prilicno snazno u ovom periodu, sto moze isprovocirati druge. Cak i Vasa svakodnevna komunikacija - pisma, razgovori i kontakti - moze poprimiti jedan izazivacki ton, posebno ako smatrate da su Vasi oponenti do sada vec imali dovoljno prednosti u odnosu na Vas. Zapamtite da preterano agresivna Marsova energija cesto ukazuje na sopstveno nezadovoljstvo, na nekoga ko se u sustini ne oseca sigurnim. Sa druge strane, ako treba da «prodate» neku svoju ideju na poslu ili drugde, ovo je pravo vreme za tu vrstu aktivnosti. Dokle god se budete uspesno suzdrzavali od ostavljanja napadackog utiska na ljude, impresioniracete ih snagom kojom iznosite svoje stavove.

Ovaj tranzit je takodje dobar za bilo koju vrstu zahtevnog umnog rada. Vasa mentalna aktivnost je sada u naponu svoje snage i mozete da radite duze nego obicno na svemu onome sto zahteva Vase intelektualno angazovanje.

Tranzit Marsa kroz cetvrto polje

Ovaj tranzit tezi da uzburka energije iz najdubljih nivoa Vaseg podsvesnog uma i da aktivira nesvesna gledista, kao i obrasce ponasanja iz proslosti. Ovo moze da rezultuje nekom vrstom prinudnog ponasanja i neodgovarajucim reagovanjem u raznim situacijama. Takodje se mozete zateci u situaciji gde se borite za nesto sto cak ni ne razumete. Vrlo je vazno da budete potpuno svesni onoga sto cinite u ovom periodu. U suprotnom, delovacete sitnicavo i nervozno pa Vas kao takve niko nece moci razumeti ni saradjivati sa Vama.

Ovaj tranzit je i znak velike aktivnosti tamo gde zivite. Pozitivna aktivnost moze biti naporan rad oko kuce i dosta obavljenog posla. Insistiracete na tome da okolina bude bas onakva kakvom je zelite i trebali bi da ucinite odredjeni napor u tom pravcu, ukoliko je to moguce. Naravno, ako neko drugi u kuci ima drugacije glediste o ovome, mogli biste da imate problema u slaganju sa tom osobom. Domace svadje mogu biti druga, nepovoljnija strana ovog tranzita, ako se ne potrudite da se usaglasite sa ukucanima. Ukoliko tvrdoglavo i beskompromisno budete insistirali na onome sto zelite, prisilicete ih da Vam se odupru. U ovakvim razdobljima najbolje je da izbegavate konflikte sa drugima, narocito sa roditeljima. Ovaj tranzit takodje moze da oznacava probleme oko zemlje, vlasnistva nad njom i njenog koriscenja.

Vase poslovne aktivnosti mogu isto tako naici na teskoce, jer Vam se neko moze suprostaviti kad god predlozite nesto, sto bi, opet, moglo da dovede i do potpune blokade Vasih napora.

Tranzit Marsa kroz petu kuæu

Iznad svega, ovo je vreme kada cete zahtevati da budete ono sto jeste i kada cete to pokusati da izrazite drugima. Bicete puni energije, neskloni samoporicanju, disciplini, izolaciji i davanju prednosti drugima. Ovo, medjutim, nije tranzit nabijen konfliktnim situacijama, izuzimajuci okolnosti koje u potpunosti ne idu na ruku Vasim energijama samopotvrdjivanja. Verovatnija je mogucnost da ce one biti izrazene na jedan opusten i zabavan nacin, jer ovo je polje zabave, kao i samoizrazavanja. Bilo koja sportska ili fizicka aktivnost, predstavljace odlican ventil za ovaj tranzit. Bicete vise takmicarski raspolozeni nego sto je to uobicajeno za Vas, tako da ovaj duh mozete i dobro iskoristiti, iako on moze isto tako dobro doci i u drugim podrucjima Vaseg zivota. I Vasa agresivnost ce biti relativno dobrocudna, jer peta kuca nije kuca ego poriva napadacke naravi.

U ljubavnim odnosima, ovaj tranzit oznacava da je priroda Vasih zelja sada prilicno jaka te da tacno znate sta zelite i to cete pokusati i da dobijete. Fizicka ljubav ce Vam biti vaznija od neznog i ceznutljivog gledanja u predmet ljubavi preko stola sa svecama za vreme vecere u nekom ekskluzivnom restoranu. Seks kao nacin samoizrazavanja takodje je podstaknut ovim tranzitom.

Ako imate decu, mozete imati neke probleme sa njima, koji ipak ne moraju da budu ozbiljni. Sve se svodi na to da je sa decom sada nesto teze izaci na kraj. Kao i sa drugim tranzitima Marsa, radi se samo o tome da energije koje su probudjene treba pametno iskoristiti. Drugim recima, zaposlite i sebe i decu. Budite ipak oprezni sa situacijama koje mogu dovesti do nesreca, jer u retkim slucajevima (koje moraju da potvrde i drugi elementi u horoskopu), ovaj tranzit moze oznacavati i nesrecu koja potencijalno preti deci.

Tranzit Marsa kroz sestu kucu


Za vreme trajanja ovog razdoblja usmericete svoju energiju u naporan rad i izvrsavanje obaveza i zadataka. Nasuprot tranzitu kroz peto polje, sada ste skloniji (i sposobniji) da odlozite sutrasnje zadovoljstvo radi danasnjeg rada. Vise je nego verovatno da cete biti zadovoljni kolicinom posla koji cete obaviti za vreme trajanja ovog tranzita, pa je to i najbolji nacin kako da usmerite Marsovu energiju: nadjite sebi puno posla i posvetite se njemu.

Postoji, ipak, jedan problem svojstven ovom Marsovom tranzitu. Sesto polje je i podrucje sluzenja, usluga, sto po Astrologiji znaci da bi morali da nadjete vremena i za potrebe drugih. Klasicna predstava o sestom polju je posao koji se radi za drugog, obicno predstavljenog u liku poslodavca ili neke osobe sa slicnom ulogom. Ova vrsta posla ne slaze se previse sa ego orijentisanom Marsovom energijom. Mozda necete biti raspolozeni da radite za druge; umesto toga, mozda cete bas sada zahtevati priznanje za svoja dostignuca. Trazicete da i nagrada bude srazmerna Vasem ulozenom radu.. Ovo moze da dovede i do sukoba sa nadredjenima i poteskoca u radnom okruzenju. Cak i ako ste poslodavac, moze doci do problema, ukoliko ljudi koji za Vas rade osecaju da nedovoljno cenite njihov trud. Najbolje je resenje da sebe dovedete u poziciju (ukoliko je to moguce) gde ne morate da radite za druge vise nego sto je to potrebno.

Sesto polje je povezano i sa zdravljem a tranzit Marsa kroz njega moze oznaciti zdravstvene probleme, kao npr. infekcije, groznice ili nesrece. One su posledica frustriranih ego energija, koje su osobina ovog tranzita. Pokusajte da se drzite programa nesto disciplinovanije fizicke aktivnosti, izbegavajuci istovremeno situacije i okolnosti koje nisu dobre za zdravlje. Iznad svega, nemojte da dozvolite da Vase frustracije ostanu zatvorene, jer bi to bio najverovatniji put do bolesti.

Tranzit Marsa kroz sedmu kucu

Dok Mars tranzitira ovo polje, u Vasem zivotu postojace napetost koja moze biti kreativno usmerena ako ste svesni onoga sto cinite. Ako pak niste, ovaj tranzit moze oznacavati vreme sukoba, narocito sa najblizima, npr. bracnim partnerom i/ili drugima sa kojima ste u bilo kakvoj vezi i/ili morate saradjivati - partnerima, kolegama i sl.

Duh sedmog polja je blizak je razmeni koju ljudi imaju u partnerstvu. Medjutim, ovo je i podrucje otvorenih neprijatelja i ljudi sa kojima ste u sukobu, jer biti neciji neprijatelj ili bar oponent takodje spada u ovakve odnose. Buduci da je priroda Marsa samopotvrdjivanje, vrlo je verovatno da cete sedmu kucu sada dozivljavati kao polje otvorenih neprijatelja. Cak i Vasi intimni odnosi mogu dosta trpeti u ovom periodu. Problem je u tome sto ce Vam biti tesko da popustitite i ostvarite kompromis neophodan za dobru saradnju, bez obzira da li se radi o braku ili poslovnom partnerstvu.

Postoji i pozitivna strana ovog tranzita. U svakom bliskom odnosu, ionako je uvek previse kompromisa, tako da se opravdanim nezadovoljstvima i ljutnjama ne daje dobar ventil, sto na duze staze moze oslabiti cak i odlican odnos. Sada je vreme kada se te potisnute ljutnje mogu izbaciti na videlo, sto moze da dovede i do velikog olaksanja i razresenja nesporazuma izmedju Vas i druge strane.

Ovaj tranzit moze imati i drugu pozitivnu svrhu. Ako zaista postoji harmonija u odnosu izmedju Vas i partnera, ovo moze biti vreme kada cete uloziti veliki deo energije u Vas odnos. Uprkos prirodnoj kontradikciji izmedju same naravi Marsa i sedme kuce, stvarno je znacenje i svrha ovoga tranzita da se Vasa energija najefikasnije iskoristi upravo kroz partnerstvo. Cim ovo shvatite i prilagodite se novim okolnostima, Vasi odnosi i poslovi ce poceti nesmetano da funkcionisu.

Cuvajte se primitivnih manifestacija ovog tranzita i pokusajte da izbegnete nepotrebne sukobe. Pobrinite se da, ako do njih i dodje, barem imaju neki odredjeni cilj. Ponekad ovi tranziti mogu da oznacavaju pravne sukobe i tuzbe. Trudite se da postignete kompromis ukoliko je to moguce, s ciljem izbegavanja bespotrebnih rasprava.

Tranzit Marsa kroz osmo polje

Efekti Marsa pri prolasku kroz ovo polje mogu biti ili vrlo suptilni ili vrlo napadni. Tesko je unapred reci koja ce od te dve krajnosti prevagnuti (sto je sasvim u skladu sa prirodom Skorpije povezane sa znacenjem osmog polja). U osnovi sada naginjete ka tome da se konfrontirate sa necim, ciji rezultat moze biti neka vrsta potpunog preobrazaja u Vasem zivotu. Npr., mogli biste da upoznate osobu koja ce na Vas snazno delovati i uzrokovati promenu u Vama. Ovo se moze dogoditi i kroz konflikt sa tom osobom i ona moze uticati na Vas na nacin koji ce Vas duboko pogoditi. Buduci da je osmo polje u stvari polje vrednosti koje delite sa drugima, moguci su sukobi oko njih, kao sto je imovina na primer. Ovi Vas konflikti mogu prisiliti na preispitivanje i promenu stava.

U braku ili bilo kom drugom partnerskom odnosu, mozete doci u sukob oko upravljanja zajednickim sredstvima, sto se recimo moze odnositi na nacin trosenja odredjenog novcanog iznosa. Takodje je vrlo verovatno da ce obe strane koristiti zajednicka sredstva - a posebno se to odnosi na novac - na nacin koji je prilicno nepromisljen i nagao. Vodite racuna o tome jer Vam to moze stvoriti brojne probleme..

Zbog mogucih problema sa sredstvima koja delite sa drugima ovo vreme nije preporucljivo za pozajmice i zaduzivanja. Sukobi koje stvara ego, bili oni suptilni ili vidljivi, najverovatnije bi pokvarili pregovore i kompromis.

Ovaj tranzit moze naglasiti seks kao jedan od izraza Vaseg Ja, sto je za mnoge ljude mnogo vise nego sto su oni spremni da priznaju. Verovatno cete kroz seksualne odnose tragati za jednom intenzivnom i preobrazavajucem vezom koja bi Vas iz obicnog odvela i u podrucje transcendentalnog. Treba ipak da vodite racuna i o cinjenici da je ovo prilicno veliki zahtev za nesto tako prolazno kao sto je ljudski odnos.

Ukupnost svih Vasih iskustava u ovom periodu moze dovesti do manjeg ili veceg preobrazaja nacina na koji se potvrdjujete pred drugima. I doslovno i u prenesenom smislu, ovaj tranzit moze predstavljati smrt starog tj. ranije uspostavljenog reda i rodjenje neceg sasvim novog.


Tranzit Marsa kroz devetu kucu

Ovo je vreme kada mozete da napravite vise kreativnog i intelektualnog posla nego sto je to uobicajeno i kada drugima mozete da priblizite i prenesete iskustva, kao i poglede na svet. Uverenja i ideje koje smatrate istinitim i vaznim sada cete isticati i braniti kad god je to potrebno. Ovo narocito vazi u situacijama gde treba da uticete na druge i da ostavite utisak na njih, ali problemi mogu da nastanu ako ljudima pokusate da nametnete svoja misljenja i ideje. Zamka ovog polozaja Marsa je ukoliko pokusate da poistovetite svoje Ja sa onim u sta vjerujete. Moze se dogoditi da se potpuno identifikujete sa nekom idejom, tako da cete je braniti kao da je deo vase licnosti. Cak i odgovarajuce fizioloske reakcije kod vas mogu pratiti ovakav razvoj dogadjaja.

Morate da prihvatite da niste ono u sta verujete, jer bi nastavak takvog uverenja mogao dovesti samo do problema. Sasvim je ispravno da branite svoje stavove, ali drugi ljudi ne moraju da osecaju i misle isto sto i vi. Za vreme trajanja ovog tranzita ne pokusavajte drugima da nametnete svoje religijske, filozofske ili opste poglede na svet.

Umesto toga, mozete uloziti svoju energiju u prosirenje svog intelektualnog horizonta. Potrazite iskustva koja ce vam otvoriti nove dimenzije stvarnosti umesto da trosite snagu na odbranu svojih ideja. Prosirite i upotpunite svoja iskustva. Neko putovanje moze biti vise nego korisno iskustvo u ovom razdoblju, osim u slucaju ozbiljnih tranzitnih ili natalnih aflikcija u ovom polju. Ako ih imate, putovanja mogu da budu frustrirajuca i uzaludna. Moze cak doci i do nesreca na putu, iako se ovo moze ocekivati tek kada imate vise takvih astroloskih indikatora koji se pojavljuju istovremeno.

Deveto polje je, pored ostalog, podrucje zakona i sudova. U nekim okolnostima ovaj tranzit moze da oznaci i teskoce pravnog karaktera sa nepovoljnim zavrsetkom.

Tranzit Marsa kroz deseto polje

Mars se kao planeta samodokazivanja ovde oseca kao kod kuce, buduci da je bas ovo podrucje mesto njegovog najviseg delovanja. Ovaj tranzit oznacava mnostvo pozitivne energije, ali i moguce probleme ako budete nepazljivi i ne prepoznate potrebe drugih.

Vise nego ijedan drugi, ovaj tranzit podstice ambiciju. Ukoliko se pronadjete u nekom projektu, dacete sve od sebe do njegovog zavrsetka. Posebno je vazno da pronadjete posao koji ce vam omoguciti sopstvenu inicijativu i napor. Trebalo bi da pokusate da steknete nezavisnost u svom radu bas sada, buduci da necete biti previse tolerantni prema nadredjenima. Vise cete voleti da budete sam svoj sef. Vasa ce energicnost ipak ostaviti dobar utisak na ljude koji vam mogu pomoci, ali samo pod uslovom da ih ne izazivate bespotrebno.

Jedan od mogucih problema je i cinjenica da ste sada skloniji nego inace da se sukobljavate sa onima koji su vm na bilo koji nacin nadredjeni. Roditelji, poslodavci ili sefovi, pa cak i drzavni sluzbenici mogu pokusati da vas zaustave u nastojanjima, o cemu god da je rec. Ovo ce se naravno samo pojacati ukoliko budete insistirali na tome da im predstavljate smetnju, ali ako budete u stanju da pomirite njihove interese sa svojima, ovi ljudi mogu biti od velike pomoci.

Moguci su sukobi i sa kolegama na poslu ukoliko se osete ugrozenim vasim poslovnim ambicijama. Trebalo bi da ove sukobe neutralizujete osim ako se radi o necem zaista vaznom, jer ce vas oni samo blokirati i otezavati napredak.

Ako mozete da ostanete razumno svesni interesa drugih i ne dolazite u sukob sa njima vise nego sto je to apsolutno potrebno, ovaj tranzit vam moze pomoci u bitnom napredovanju prema cilju koji ste sebi postavili. Ako se pak osecate kao da morate da se branite od svakog izazova, i to po svaku cenu, to vas moze kostati svog onog napretka koji ste mogli da ostvarite a niste.

Tranzit Marsa kroz jedanaesto polje

Ovo je razdoblje uoblicavanja ciljeva i aktivnog rada na njima. Vase osnovne energije bice usmerene na buducnost, pa i ono sto budete radili cinicete upravo radi sutrasnjice. Ovo je takodje polje prijatelja i grupa, sto moze da znaci da cete svoje ciljeve najefikasnije ostvariti saradjujuci sa njima. Sada nije vrijeme za pojedinacne inicijative, niti mozete da dozvolite sebi konflikte sa drugima. Timski rad je glavna stvar o kojoj treba da vodite racuna sa Marsom u jedanaestom polju.

Moglo bi predstavljati problem to sto je priroda Marsove energije takva da joj vise odgovara individualno delovanje nego ono kroz rad za druge i sa njima. Poenta je u pronalazenju ravnoteze izmedju vasih interesa i interesa drugih. Ovo ne znaci da bi trebalo da sebe potcinite tudjim potrebama. Pre bi se reklo da je sada neophodno da uskladite svoje i njihove potrebe. Deo problema sastoji se i u nalazenju saradnika, ali onog trenutka kada ih budete nasli, ovo za vas moze postati veoma produktivno razdoblje.

Ukoliko ne uspete da ostvarite takvu podrsku, vise je nego verovatno da ce se pojaviti teskoce sa prijateljima, zbog toga sto ce vase potrebe biti u raskoraku sa njihovim. Zato cete mozda biti vise nego inace neprijateljski raspolozeni prema pritiscima sa strane pa ce vam tesko pasti rad sa drugima. Ipak, zapamtite da ova vrsta teskoca predstavlja samo losu upotrebu Marsove energije. Ako njome rukujete pravilno, ustedicete sebi mnoge probleme.

Fizicke aktivnosti sa prijateljima i sportske aktivnosti takodje su preporucljive u ovom periodu, isto kao i zadaci na kojima mozete da radite sa vecim brojem ljudi. Mars od Vas uvek zahteva veliku licnu satisfakciju iz onoga sto cinite, tako da ne smete ni da uzmicete pred drugima i sebe stavljate u drugi plan, jer bi to moglo da dovede do negativnih manifestacija ove energije, kao sto je vec opisano.


Tranzit Marsa kroz dvanaestu kuæu

Ovaj tranzit moze biti tezak ako se njime ne pozabavite na odgovarajuci nacin, narocito ako vasa natalna karta ima nepovoljne aspekte prema planetama u ovoj kuci. Moze to biti vreme frustracija i izolacije, razdoblje u kome nikako ne uspevate da ostvarite ono sto zelite i kada morate da ostanete u drugom planu.

Zbog toga se mozete osecati nekako cudno nervozno i napeto. Ovo je samo psiholoski izraz potisnutih energija unutar vas a one su, posebno sada, tako suptilne da ih niste svesni.

Ukoliko pokusate da ostavite utisak na druge i dokazete se, mozda uvidite da ste nekako pogresili u pristupu i time pokvarite svoju poziciju umesto da je popravite. Ovo se dogadja zbog nesvesne prirode energija dvanaestog polja. Prosli obrasci ponasanja koji su u medjuvremenu postali potpuno nesvesni sada se aktiviraju i ulaze u igru a da ih ni ne primjecujete. Vasi napori u smislu samopotvrdjivanja podriveni su bas ovim obrascima kojih niste svesni. Na nesrecu, ljudi koje ste ovim udaljili od sebe verovatno nece otvoreno reci svoje misljenje, nego ce raditi iza vasih ledja i blokirati vam nastojanja. U ovome se krije znacenje "tajnih neprijatelja" koji se cesto pripisuju ovoj kuci.

Jedini nacin suprotstavljanja ovakvom Marsovom delovanju je potpuno ispitivanje sebe i svog ponasanja. Ako se osecate emocionalno pogodjenim, sto je cest slucaj kod ovog tranzita, suzdrzite se od bilo kakvih suocavanja sa drugima. Umjesto toga, pokusajte da se suocite sa sobom.

Najbolje je da radite sami u ovom periodu. Preporucljive su i sve one aktivnosti gde je pruzanje usluga drugima osnovna delatnost. Zadatak vam je da uklonite svoj ego sa puta da se kontraproduktivne energije u vasoj licnosti sada ne bi aktivirale. Rad u izolaciji i volonterske aktivnosti takodje pogoduju ovom periodu. Ako tome niste skloni, ne treba da se na to prisiljavate, jer koristi od toga nece imati niko. U tom slucaju, radite sami, kao sto je vec receno ili se pripremajte za nesto sto cete odraditi kada Mars prodje dvanaesto polje. Nadjite vremena da budete sami sa sobom i pokusajte da se opustite.

avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh

- Similar topics

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu