JOS PO NESTO O MARSU

Ići dole

JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:20 pm

MARS U BLIZANCIMA: Prevelika brzina, nervoza

Ovaj Mars daje jako nervozne ljude i svadljive. Hitar na rečima, stalno kritikuje, nema potrebu da se dokaže kroz akciju. Jako vole da se verbalno dokazuju, da su najpametniji. Jako su brzih pokreta i gestikulacije, drmaju nogu i stalno nešto drže u ruci.
Vrlo impulsivna ličnost, brzo delujet, sve do drskosti i primitivizma. Podložna promeni raspoloženja, večito u pokretu. Neki je vide i kao duhovitu i druželjubivu osobu, dok je neki opisuju kao svađalicu. Energija se iskazuje kroz kontakte s ljudima, pa je često mešaju sa flertom, ali on je bezopasna pričalica. Seks ovde nije jak, ali može biti naznačen u smislu lutanja. Žene s’ ovom pozicijom privlače mladolike partnere, koji su puni ideja i entuzijazma. Ipak, oba pola naginju duplim vezama zbog urođenog mentalnog nemira, potrebe za uzbuđenjem, pokretom i putovanjima.
Smanjite brzinu. Nedostaje vam podosta strpljenja i istrajnosti, iako je jak intelekt. Ima puno mentalnih darova, upotrebljivih i jasnih misli vezanih za mnoge poslove. Lako se snalazi u nekoliko poslova odjednom, ali to može biti i nepovoljno, jer se može desiti da ne završi što je započeo. Postoji i ekstrem, a to je dosađivanje i danguba, i to mu je najveći neprijatelj. Doklegod mu je pažnja usmerena on ćete pratiti projekat ili posao koji mu je dat, ali, eto ga već na drugom poslu, jer ga rezultat ne interesuje, već ideja i novosti. Zato ćemo ga sresti na mnogim putovanjima u životu ili tokom dana, a to već govori o usmeravanju na saobraćaj ili transpost, što bi bilo kao nešto najbolje pri izboru zanimanja, obzirom da ga stimulišu susreti s ljudima. Ako sve to nije, tada je prisutan talenat za učenje drugih. Generalno ovde su prisutne česte greške zbog brzopletosti.

Mars u Blizancima se DOKAZUJE: verbalno, veštinama, ali on ustvari i ne zna šta želi. Jako nervozan, svadljiv, hitar na rečima, stalno kritikuje. Nema potrebu da se dokaže kroz akciju. Voli da dokazuje, da je najpametniji. Jako je brzih pokreta i gestikulacije. Malo vremena provodi u kući jer voli čist vazduh. Ima nemiran govor. Okretan u borbi. Uvek spreman na mahinacije, prevare i zlo. Ako konstruktivno usmeri ovu energiju, eto dobrog pisca, reportera i sportiste jer ima jaku preciznost ruku i nogu. Ovo je inteligentan Mars, mišićav, ali bez seksa i strasti.

SEX: otvoreno gleda na to, postaknut je intelektualnim razgovorima. Zloupotrebljava seks. Sex na mahove.

POSLOVI: Velike je oštroumnosti i lukavosti, vešt je u trange-frange aktivnostima. Ima puno advokata jer je na polju verbalnog dokazivanja neprevazidjen, zatim reporter, kriticar. Teško joj je da radi jedan posao celog života - promeniće ih nekoliko.

OPASNOSTI: neka pazi na pluća, da izbegava cigarete. Jako velika opasnost od saobraćaja. Povrede ruku, ramena, šaka. Iako je veoma pametan postoji problem u školi zbog marifetluka. Može takodje pokazati veliku netrpeljivost sa bratom i sestrom, zbog konkurencije, pa zato treba da obrati pažnju na to. Kasnije u životu, veliki problemi sa susedstvom, sa kojim može biti u stalnoj svadji. Previše izaziva probleme. Neka se čuva podvala.

OTAC: je u mladosti bio inteligentan i spretan, vredan, borio se.

NA LJUBAVNOM PLANU ženu PRIVLAČE MUŠKARCI Vazdušnog tipa Blizanci, Vaga, Vodolija. Privlači pametne muškarce, obrazovane, komunikativne, pokretljive, a ukazuje i na problem da nadje pravog muškarca zbog duplog znaka.
MARS U RAKU - nemir u kući

Mars je ovde loše položen jer je u opoziciji sa Jarcem. Nema potrebnu snagu akcije i prodornosti. Kod njega sve zavisi od raspoloženja. Jako je povredljiv i osećajan. Ovaj položaj nije dobar jer pokazuje nemir u stanu, najverovatnije zbog nesloge roditelja. Jedino je u krugu kuće tiran. U detinjstvu selidbe, promena stambenog prostora. Kasnije u životu problem sa stanom ili nerešeno stambeno pitanje, štalne štete u stanu, često postaje žrtva obijača i lopova. Iz nekog razloga mora da napusti dom. Prosto izaziva u kući da se nešto dogodi ili pokvari. Obavezno izaziva probleme sa roditeljima. Majka mu je vrlo dinamična, energična. Ovo je poguban položaj za politiku. Treba da se opredeli za zanimanja: građevinarstvo ili nešto što se radi oko kuće.
Ima snažna osećanja i uverenja u vezi svega što radi. I niko ga ne može razuveriti ili naterati da radite drugo osim onoga u šta veruje? Miran je, ali plane kada ga dotaknu u ono što je njegovo. Jako je povredljiv. Ali zato voli da nameće svoje! (Napadom se štiti od povređivanja, a naročito u kući). Voli da se brine o porodici i njenoj sigurnosti. Slične poslove i odabira, pa i kao kuvar, kao posrednik, međuljudski odnosi, pa i kao domaćica. Seks je ovde važan i element je harmonije u kući i obrnuto. Žene s’ ovom pozicijom biće privučene od strane mučkarca emocionalnog tipa koji je jako motivisan da vodi brigu o njoj i njenoj deci. Oba pola pomalo kriju svoje namere i osećanja, ali kada deluju onda je to provala – daju sve, ali tek pošto se uvere. I ne vređajte ih, jako su razdražljivi, a možda i pomalo bojažljivi zbog emocionalne potrebe za sigurnošću. Dobrice su, ali znaju biti namćorasti. Jako su povredljivi. Gunđala, stalno im nešto smeta. Ali su brižni i hoće da pomognu i da te razumeju.

Mars u Raku se DOKAZUJE oprezno. Nema potrebnu snagu akcije i prodornosti, a sve zavisi od njegovog raspoloženja, pa nema ovde grubosti. ALI JE SPOSOBAN DA URADI HRABRA DELA da bi nekom pomogao, iako je strašljiv. Jako je povredljiv i osećajan. "Od komarca pravi magarca".

SEX: može biti ugrožen zbog podsvesnih strahova i ranjivosti. Prisutna je indolencija. Sklonost zameni polova. Pa su muški... ono što ne treba da budu.

POSLOVI: Poslovi kojima naginju su u najširem smislu povezani sa bezbednošću i gde su veze čvrste, odnosno, jake osnove, ali uvek mora postojati neka nit koja usmerava ili uslovljava porodicu ili dom. Zatim može biti posao da se brine o nečemu, ili u vezi nekretnina, zemlje i slično. Na njega se čovek može osloniti. Kada radi on se jako vezuje za posao i ljude s kojima radi, vrlo je brižan i lojalan. Emotivno se vezuje za posao. Nije loše da se opredeli za gradjevinarstvo ili nešto što se radi oko kuće. Ovo je poguban položaj za politiku, ali ovo je borac za svoj narod! Umišljeni heroj, ali za divno čudo može i uspeti.

OPASNOST: stalne štete u stanu, često postaje žrtva obijača i lopova. Sklonost boemštitni i piću, ženama, ljubavnim zadovoljstvima. Gastritis, problemi sa očima. Treba da je što dalje od kuće jer mu prete bolesti stomaka i živaca. Pošto potiskuje bes i ljutnju, dosta često pati od stomaka - skolski primer čira.

OTAC: je u mladosti bio sklon lagodnom ili kafanskom životu. Majka je vrlo dinamična i energična.

NA LJUBAVNOM PLANU ŽENA traži emotivca, domaćina, nežnog, koji možda podseća na njenog oca. Tip Rak, Skorpion, Ribe.

U 9. kuci Osobe sa ovom pozicijom su nemirnog duha,jake volje,fanaticni u svojim verovanjima.Imaju potencijala za uspesnu karijeru i visoke polozaje.Opasnosti na putovanjima

Ovaj tekst sam preuzela sa drugog foruma i odusevljena sam koliko je dobro opisano..pa sa svakom recenicom se slazem i mislim da je tacno iz licnog iskustva.Pa eto ko ima marsa u raku a i ko nema moze da prokomentarise.Mars se pored Sunca dosta oseca u ponasanju osobe i u nasem odnosu sa drugim ljudima jer upravo on i predstavllja nase nagone,aktivnosti, motivacije...

Марс у раку

Ово су људи који из страха повређују своје најближе, јер Марс у раку је уплашен и склон стварању илузија око својег идентитета. Свако враћање у реалност овој души која трепти у лажној хармонији и помирености са целим светом је болан ударац који ствара панику и из осећаја немоћи води у агресију. Он је уједно уплашен, желећи да буде помирен са целим светом и са свим људима, дрхтећи у себи од жеље да се тај сан изненада оствари, да више нема непријатеља и мржње и антагонизма и сукоба на овом свету; али његова жеља за таквом хармонијом не проистиче из потребе за помирењем и братством колико из страха од борбе. Да, његов сан је да више нема борбе, нема мржње, нема потребе да некога напада и да се од некога брани; јер он је пре свега плашљив, уплашен је и из очаја он руши све око себе. Он трепти и стрепи највише од потребе да се са неким сукоби; нема више ни трунке храбрости јер нема нагона, нема потребе, не осећа својим бићем ништа марцијално више, и бежи од тога константно. Ово није венера у ваги, потреба човека да ствара и шири мир, ово није супротност Mарсу у овну који је ратоборан, већ је ово бежање од Марса, ово је уплашени Марс; и још увек је Марс, и ништа друго не може постати.

Он је увек емотиван и једва чека да се са некиме загрли, спријатељи, зближи, али он је потпуно неспособан за братство, јер је неспособан да прихвати грубост и изазов живота исто као и самосталност за коју је потребна снага а не нечија брига и заштита. Њему прија осећај блискости и савезништва, подршке, јединства са другим човеком више него ишта друго можда, јер је његов идеал уништење и потпуно потискивање, до нестанка, свега марцијалног. Међутим ово није могуће. Енергија нити једне планете може бити уништена у ма ком знаку; Марс није поништен у раку. Марс је непостојећи у Венери у ваги, али не у Марсу у ваги нити у Марсу у раку. Врлина је увек домицилни положај планете, увек оно што је њоме описано, а хармонија је равнотежа врлина које су међусобно супротстављене. Увек планета у паду или детрименту описиваће оно лоше у човеку, јер је илузорно и лажно. Марс је лажан у раку јер Марс не може ништа родити нити чувати, исто као и у ваги што је лажан, јер он не може никада осетити потребу за хармонијом и помирењем и једнакошћу и заједништвом и да се одрекне хијерархијског поретка ствари.

Марс у раку је неспособан да сам створи вредности на којима ће изградити своју снагу, зато се често осећа јак у групи. Марс у раку је сигурност коју пружа чопор појединцу. Ово су националисти, фашисти, нацисти. И немоћ једног човека гладног моћи који је налази у илузији народа, идеологије, у крајњем случају ово је језа свих концентрационих логора, свих геноцида, свих иживљавања силе над најслабијима.

Марс у овну је миран, неизбежност борбе за њега је јасна и он не прави илузије у вези ње, или зна да процени снагу или не, али је свестан да ће његова снага одредити његов карактер и његову свест и његову перцепцију реалности. Марс у раку жели да побегне од себе.

Ови људи су често у друштву и пред другима весели, пријатни, шармантни ненаметљивим доминирањем, међутим у кући и према својим ближњима груби, агресивни, чак тирански и намећу своју вољу. Нарочито након неконтролисаног урлања на своје укућане, лупања, трескања, викања и лома, ови људи при првом контакту са неким познатим али не тако блиским на улици, да ли из кривице или из поноса који их тера да увек представе себе пријатнима, а уједно способнима, стабилнима, организованима, испуњенима, разговарају са изненађујућом благошћу, стидљивошћу понекад, уљудношћу и пуни поштовања.

Ово је болни кошмар човека који хоће да изврши злочин а не може да заборави и потисне што осећа слабост и нежност, не може да потисне своју потребу да буде са свим људима помирен и да никога не мора убити јер не разуме сврху убијања и борбе. Ово је његово дрхтање док држи пиштољ у руци и ни тамо ни вамо, страх од повлачења обарача, јер свака одлука пола душе тражи себи.

Он дефинитивно није спреман да убије, а да притом не пати страшно, јер он никако није у стању да раздвоји оно што једноставно не може ићи заједно. Исто као што често није у стању бити вољен јер презире себе што није јачи, и гуши га мекоћа, нежност, а за грубост је сувише слаб. Да, њему је тешко када је вољен и када је окружен нежношћу и добротом јер сматра да је за њу превише груб, да му треба изазова, борбе, а тешко му је када је у опасности јер је превише уплашен. Ратник је човек када је марс у овну и истовремено месец у раку, квадрат ту не може ништа нарушити, јер је све на својем месту, у опасности храбар и спреман да се суочи са противником, у миру нежан и способан да прими љубав.

У тренутцима слабости, у моментима када му ова мучна и немогућа симбиоза постане превише велики терет, он се издиже из слабости и немоћи тиранијом и окрутношћу над слабима. Ово је материјализација болесног и погрешног и илузорног код овог положаја, када Марс буквално покушава да угуши сву осећајност, сву доброту, сву нежност и слабост која га окружује. Онда у кући, где је вољен, почиње да виче, руши око себе, злоставља физички и психички оне који га највише воле, и које и он највише воли. И у том моменту он јесте чисти Марс, у тој илузији, затворен у четири зида свога дома и у тако мали део своје свести, ограничавајући се од свега другог, у том моменту он се заиста лишава све слабости. Заиста се осећа победником и надмоћним, јер стиче осећај контроле и доминације. Али чим то прође, и он напусти свој дом, и нађе се поново у реалном свету, илузија се распршује, и он поново постаје свестан своје слабости и своје уплашености. Док год у човеку има разума и свести он ће, ако се овај уплив испољио, ићи из једне у другу крајност све више и више. У кући ће бити бесан и агресиван и демонстрирати силу и понашати се тирански, док ће на улици или ићи у кафану да у алкохолу тражи заборав, или се понашати уљудно и културно и весело да би привукао симпатије и одбио било какво непријатељство. Јер он када наиђе на јачега, он му се додворава емоцијом, што је илузорно, он када наиђе на мржњу и непријатељство, он хоће непријатеља учинити пријатељем својом емотивношћу, својим весељем и блискошћу.

Сва неиспољена агресија и енергија испољаваће се у кући. Сва неиспољена агресија акумулираће се, и потискивана, кад тад мора експлодирати. У кући.

Који је пут ка ослобођењу од овог пакла? Ако је ово промисорни уплив, а има других бољих уплива, мања је вероватноћа да ће се у иоле битнијој мери уопште и испољити. Али ако је владар, или било како сигнификатор, он се мора испољити и онда је најбоље решење ухватити се у коштац са животом и прихватити борбу. Онда Марс мора постати оно што и треба да постане, а Месец ће показати куда треба да иде доброта, брижност, весеље, саосећање, и куда треба да се испуњава. Да, пут ка ослобођењу заиста иде преко остварења овог човека кроз оно што представља његов Месец. Марс у овну је лишен сваког размишљања о Месецу, о доброти, о брижности, нежности, спокоју, саосећању, али Марс у раку није! Зато мора рашчистити са једним делом свога бића да би могао добити коначно простора да буде оно што је направљен да буде. Јер утицај рака и Месеца му и ствара кривицу, Марс му не може створити кривицу јер он је не познаје, ствара му моралност и доброту која га гуши да би се испољио као ратник, и због тог осећаја кривице он није сигуран у себе, није помирен сам са собом, није довршен и сигуран у себе, није МИРАН што је основна потреба сваког Марса и основна потреба сваког борца. У младости овај човек често не зна шта треба да ради. Док други грабе и постижу и освајају он се понаша незаинтересовано и док другима споља показује да је задовољан и весео, он је изнутра све празнији и све више несрећан. Како незадовољство расте, расте и његова агресија која се акумулира до тренутка када почне да је испољава у кући, а опада његова амбиција и заинтересованост за личну афирмацију и остварење себе кроз борбу. Полако се повлачи у кућу, напушта факултет или школу, схрван неуспесима и мањком храбрости да се избори са проблемом, и почиње да скреће себи пажњу од проблема, не би ли задржао илузију мира која полако постаје све јача и јача. Свако подсећање на његове реалне задатке у њему ствара немир, а од тог немира свака испровоцирана агресија све већу слабост и очај. И тако у круг... све док не исплати дуг Месецу, који га је задужио, јер се Марс нашао ту и његов живот, ако причамо о оваквој ситуацији, нашао ту, све док не учини то што ће преко Месеца отклонити кривицу и коначно оставити простора да се од дна почне иако су други можда већ далеко стигли. Јер Марсу у раку оно што је рак је оно што он одбија, јер захваљујући управо томе он не може да буде чист Марс.

Ако неко има у хороскопу Марса у раку, а нити по кући виче, лупа, прети, нити ради нешто стално и поправља, лупа чекићем куцка и прави себи кухињу и струже тестером, претворивши дом у радионицу, знајте да имате пред собом хороскоп здравог човека! Јер се Марс испољава често и у блажој форми кроз «позитивну» акцију, но нешто овде не може бити у реду, нешто овде није природно, дом је за мир, спокој, огњиште, приповедање, традицију, наслеђе, максимум ватре која треба бити дозвољена једном Марсу у дому је пламен огњишта, пламен свеће, пред иконом или другде, и рингла на којој се нешто спрема, да се сви окупе око трпезе, и максимум страсти она која ће се испољити у брачном кревету! Све што је изнад тога је већ израз нечијег неправилног и нездравог живљења, незадовољства, неостварености и неиспуњености.

Марс је сва борба и напор који улажемо за личну афирмацију и за остварење своје личности. Марс је егзалтиран у јарцу, који је аналоган десетом пољу, што представља јавно остварење које је подложно критици и осуди ауторитета. У јарцу је осуда, критика, строгоћа и грубост које не знају за самилост и праштање. Ту се цени само оно што истински вреди, и само најбољи ће добити похвалу и само разум овде суди о остварењу, а не осећања и приврженост и лични уплив. У раку је Марс акција коју човек не износи на суд другима, акција која стога и нема праву вредност, јер не прихвата изазов, енергија која је уложена а не рађа плодом, не рађа зрелост коју треба да роди прихватање изазова и излагање свога рада јавности. Тако чим видите Марса у раку да по кући нешто склапа, прави, чачка, сече неке полице, а полица већ довољно, ви га шутните ногом у дупе онако уплашеног на бојно поље, где и припада!MARS U VAGI: nema čvrstine, uglađenost, rad u rukavicama

Mars je ovde loš jer je u izgonu - nema veliku snagu, uglavnom ne radi za sebe već za druge. Ove osobe ne znaju da odbrane svoje interese, popustljivi su, neistrajni, bez inicijative. Karakter im je bez prodornosti, čvrstine, samopouzdanja. Emotivni su, tolerantni, ne vole sukobe i svađe i u životu idu linijom manjeg otpora. Važno im je jedino da im je lepo i prijatno. Jedina žica im je kada je pravda i istina ugrožena. Dobar je za advokate i pravnike. Ovaj položaj ukazuje na probleme kroz brak - mnogo sukoba, pa i razvoda.
Ako ga imate, vaš temperament lepo kontrolišete, osim ako niste u situacijama nepravdi. U takvim okolnostima borićete se beskompromisno ne slušajući nikoga. Imate prirodni dar za odnose s ljudima, za javne poslove, pravdu, naročito odnosi sa suprotnim polom. Imate i sklonost da manipulišete ženskim polom, pa lako ulazite u flert, jer seks vam je bitan element odnosa, i zdrav je (prirodan). Žene privlače lepe muškarce, koji imaju dobar ukus, koji ne lutaju puno, uravnotežene, sa stilom i lepim manirima. Oba pola probleme rešavaju razgovorom, a ne primenom sile. Konflikti u odnosima mogu nastati oko vernosti ili zbog razlike u shvatanjima ili stavovima, ali i oko ukusa - da li je ovako ili onako. Jako ste motivisani i uživate u partnerskim odnosima, u kojima ne volite konflikte, ali u neku ruku vaši zaključci o drugima ili o nekoj temi su vrlo oštri - vi imate stav (koji mora biti "pravedan")!
Imate jak osećaj pravde što vas motiviše da kreirate harmoniju u vašem radnom okruženju
NA LJUBAVNOM PLANU žena najverovatnije neće sresti pravog MUŠKARCA, pomalo je nemoralna. Aspekt razvoda braka. Problemi sa jajničima. Nemogućnost da se nadje pravi partner jer traga za idealnim kojeg ne nalazi. Obično su joj svi muškarci stvarno lepi, ima kontakte sa (Blizanci, Vaga, Vodolija).

SEX: potreba za intimnim vezama je jaka, pa će biti dosta problema. Više osoba izgleda da je seksi nego što ima strasti.

U 1.kuci osobe sa ovim polozajem Marsa su jake,dobre kondicije,dobri radnici.Izdrzljivi i uporni,neukrotivi sa dosta opasnih zelja.Izuzetno impulsivni sa manjkom trpljenja.Imaju talenta za sport,borilacke vestine.


avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:36 pm

MARS U OVNU
Apropo ovoga dozivljaja "ratnishtva" da dam i svoje misljenje kroz lichno iskustvo ,poshto sam ponosni vlasnik ovoga aspekta..

-Navaznije neshto za ovaj aspekat jeste kako sublimirati tu "termonuklearnu energiju" jer je stvarno postrebno mnoooog snage i volje za too

- U pocetnoj fazi i primitivni oblik "borbe" se ogleda kroz sport,fizicke aktivnost a kasnije kroz zivotne borbe u raznim "varijacijama"jer tu lezhe prave borbe koje traju mjesecima i godinama i tu je pravo umijece drzati snagu do konachne pobjede.....
I objasnicu jedan fenomen koji mozda drugima ljudima (pogotovo zenama ) izgleda kao "anomalija" a to je takozvani "Rage"(bijes-popizd) iz kojega ratnici vuku najvecu snagu i energiju i shto jache ga pritiskaju spolja i shto je "borba" krvavija i izazovnija- to se javlja sve veci Rage koji mu daje krila i i stravicnu zelju za pobjedom i savladavanjem prepreka> Stravicna zelja za pobjedom, neprihvatanje poraza i odustajanja gdje je tolerancija frustracije najmanja moguca>..

-Mars u ovnu je stravicno jak "motor" za koji treba mozda josh veca snaga da se pravilno usmjeri i da se postavi u pravi stroj i onda se ima stvarno neshto nevjerovatno gdje zlatna medalja nije dovoljna vec samo rekordi...

Prva pomisao za ovaj aspekat mi je neki nevjerovatni sluchajevi prezivljavanja i ja mislim da su to takvi ljudi>koji ce pretrpjeti i izaci kao pobjednici iz nemogucih situacija.. To je jedna nevjerovatna zelja za dinamikom i nemogucnost stajanja, spartanski tip,mada cesto explozivni i lichno meni je mnogo bilo vazno da takvu silinu rapsodijelim da traje ,da ne budem sprinter ,nego da idem da budem shampion na makar 800m ili 3000 m dok ce mi maratonska trka uvjek biti Krajnja tacka (izazov) >:ali ne i nedostizna..

-Kaskaderske profesije, extremno opasni sportovi sve su to cisti primjeri ovakvoga aspekta,Osvjachi planinskih vrhova....to je moj dozivljaj ovoga znaka

-Uobichajen moto je :"shto me ne ubije -uchini me jachim"

-Nesagledivi i brojni psiho-fizicki pritisci spolja koji normalnim ljudima se chine katastrofalni cak i tragicni >ovom apsektu sluzhe kao inicijalna kapisla i daju mu chuveno stanje Ratnika koji je dobio izazov - smijeh iz punih pluca i dignute ruke prema nebu" jer je bitka pochela a on ide pobijedi .....

-Moj najmiliji signature je ovaj "Conan wheel of Pain" gdje covjek gura tocak 15 god i onda izlazi kao Pobjedniiiiik >shto ujedno i chini savrsheni oblik sublimacije za jednoga MArsa u Ovnu https://www.youtube.com/watch?v=kIPlaor68DU
__________________
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:36 pm

Evo jednog izvrsnog teksta o tome

Mars, planeta snage, volje, energije i pokretačkog impulsa u zodijačkom znaku Raka je u nepovoljnoj kosmičkoj poziciji, jer je ovaj znak mesto Marsovog pada. Mars je Topla i Suva planeta, a Rak je Hladan i Vlažan, pa njihovi prakvaliteti nemaju mnogućnost za dobru saradnju. Rakom vlada Mesec, planeta mašte i emotivnosti i logično je da Mars, a koji nije niti emotivan, a niti maštovit u Raku ima jedan kvalitativan pad energije. Energija Marsa u Raku može biti destruktivna, jer je Rak znak vodenog elementa, što će zaivisiti od aspekta koje Mars formira sa drugim planetama.

Marsova snaga ovde je pod dominacijom, uplivom i gospodarstvom emocija, pa Mars nema dovoljno želje da pokaže svoju energiju i snagu, jer se guši u emocijama. Možemo da zamislimo jednog davljenika u vodi koji očajno pokušava da se spasi i održi na površini, jer ga voda, odnosno sada emocije vuku ka dnu. Međutim, postavlja se pitanje koja je motivacija Marsa u Raku, jer ova planeta u kom god zodijačkom znaku da se nalazi, mora imati svoju motivaciju. Motivacija Marsa u Raku prvenstveno jeste emocija, a takvo osećanje ustvari može da pokrene i probudi ovog Marsa. Kako Rak prirodno vlada 4. kućom u prirodnom horoskopu, on simbolizuje porodicu, kuću i domovinu, pa će energija i volja biti usmerene ka istom. Međutim, zbog planetarne prirode Marsa koja je malefična, pa ako je još u nepovoljnim aspektima, ova planeta govori o jednoj stalnoj borbi i tenzijama u navedenim ambijentima. Posledica takvih okolnosti nalazi se u njegovoj planetarnoj prirodi, jer Mars nikada neće težiti harmoniji, miru, tišini i skladnim odnosima, već naprotiv zahteva borbu, nadmetanje, takmičarski impuls, naglost i akciju. U slučaju da govorimo o lošim aspektima Marsa, onda ovakve osobine Marsa zaista postaju destruktivne, pa se pretvaraju u potrebu za neprijateljstvom, mržnjom, povređivanjem i napadima, a onda isto možemo očekivati u simbolici 4. kuće i znaka Raka. Simbolika Marsa u Raku je mnogobrojna, a ovde ćemo pokušati opisati bar nešto od toga, ali ono što je najkonkretnije povezano sa simbolikom Marsa u Raku u nekom horoskopu, prvenstveno će biti određeno kućom u kojoj se Mars u Raku nalazi, kao i Marsovim aspektima koje formira sa drugim planetama.
Mars je predstavnik elementa Vatre, pa će u Raku opisivati svaku takvu vatru, ali koja gubi toplotu i energiju, jer je sada gasi voda. On je muška planeta i uvek opisuje muškarca, a kako je u Raku, onda je ovo tipičan opis muškarca u kući, muškarca koji je vezan za porodicu, muškarca koji je sačinjen od emocija. Sa malo aspekta prema Saturnu, Mars u Raku može biti i muškarac koji radi i troši svoju energiju u bašti, koji radi oko kuće ili u dvorištu kuće gde ima radionicu ili koji čak gradi kuću. Mars u Raku, pa u aspektu sa Saturnom opisuje i genetiku, pa nekog dedu koji je radio u rudniku. Ako je Mars u Raku, a u aspektu sa Neptunom, onda možemo zamisliti i muškarca kako vuče mrežu na ribnjaku. Sa druge strane, ako je u aspektu sa Merkurom ili čak i Saturnom, onda je Mars u Raku, muškarac u polju na nekoj poljoprivrednoj mašini. Vidimo li Marsa u Raku u aspektu sa Mesecom ili Venerom, onda govorimo o muškarcu koji peče hleb u pekari. Mars u Raku u nepovoljnom aspektu sa Plutonom, opisuje jedno ratno stanje, jednog muškarca u ratu, koji je violentan, pa upada u neku kuću i u njoj pobija celu porodicu.

Kako Mars simbolizuje energiju i rad, onda je Mars alat, pa u Raku to je kuća puna alata, dvorište puno alata ili kako smo već rekli radionica u kući, jer je u genetici uvek bilo onih koji su majstorisali, trošili energiju i radili u kući. Međutim, za Marsa su vezana i uniformisana lica, pa sa ovakvim položajem posmatramo i vojnika ili policajca u kući. Sa genetske strane, takođe je bilo onih koji su iz kuće uvek odlazili u rat, ali i vojnika, vojske koja je u ratnim periodima upadala u kuće. A, gde je uniformisano lice, tu je i oružije, pa u kući uvek ima oružija, kao i u prošlosti, ali i onih koji su nekada bili oružari, kovači i sl. Mars je vojska, a u Raku ovo može biti vojska koja je zastala pored nekog potoka, jezera, bunara ili bilo kakve vode, da se odmori, a posebno ako je Mars u aspektu sa Venerom, jer Venera traži odmor. Ovaj aspekt Marsa u Raku, dakle sa Venerom, može opisivati i sva ona nekadašnja poljoprivredna dobra, koja su bila pod vlasništvom vojske. U kasarni, Mars u Raku jesu vojničke kupaonice, vojničke spavaonice, ali i kuhnja i kantine, zatim vojnik koji je kuvar u vojsci i koji radi sa hranom. Kako je Mars vatra, onda je ovo i opis zapaljene kuće, zapaljenog imanja, ali i požara u gradu, kao što je London nekada goreo.

Ako krenemo od ambijenta kuće i porodice, jer je Marsova energija usmerena ka istom, onda govorimo o kući ili stambenom prostoru u kojem je uvek bučno, bilo iz razloga što neko u kući uvek viče, galami ili često lupa, jer je i energija i rad sada u kući i porodici. Nepovoljan aspekt Marsa u Raku sa Plutonom, govori o mržnji unutar porodice, o tiraniji, nihilu, pa i o ubistvu u porodici i kući. Ovakav nepovoljan aspakt, ali i nepovoljan aspekt Marsa u Raku prema Mesecu, govori o muškarcu u kući koji se opija i koji postaje alkoholičar. Mars uvek napada, a u ovom slučaju on napada u kući, napada ukućane, napada majku koja jeste Rak. Ako se govori o kući koja ima dvorište, onda je u dvorištu alat, ako je Mars u aspektu sa Saturnom, onda su u dvorištu poljoprivredne mašine, ali Mars u Raku jeste i kosilica za travu u dvorištu kuće.
Mars je energija, pa rad, a u Raku u svakom ambijentu blizu ili nadomak kuće ovo jeste trenutak kada se buši bunar. U dvorištu kuće postoji kućica za psa i pas kao čuvar kuće. Mars u Raku u aspektu sa Saturnom jeste ograda od žice oko kuće ili imanja. Ako sada pogledamo prema kući, onda ćemo za ovaj položaj Marsa reći da opisuje odžak na kući, a ako je Mars u nepovoljnom aspektom sa Plutonom, onda imamo opis požara u kući, kao posledica prethodno zapaljenog odžaka. Kada govorimo o unutrašnjosti kuće ili stana, onda je Mars u Raku na svakom mestu gde ima energije i toplote, pa će prema tome on biti kamin u sobi, radijator u sobi, sa Uranom i kvarcna peć i grejalica u sobi ili uopšteno grejanje u kući. U kuhnji, Mars u Raku jeste šporet, peć na kojoj se kuva ručak, sa Uranom to je mikrotalasna pećica, ringla na šporetu na kojoj vri voda u šerpi. U aspektu sa Mesecom ili Venerom, Mars u Raku jeste kuhinjski nož sa kojim sečemo hranu ili hleb, u aspektu sa Neptunom to je onda riba koja se peče u tavi, rerni ili pećnici. U aspektu sa Merkurom to je onaj trenutak kada uzimamo neki začin u ruku, da bih začinili supu koju kuvamo za ručak. Ako se prebacimo na kupatilo što jeste Rak, onda će Mars ovde biti bojler u kupatilu, ali isto tako je mogao biti i bojler u kuhnji. U slučaju da je Mars u Raku u aspektu sa Saturnom, onda se takav bojler često kvari, a u slučaju da je u nepovoljnom aspektu sa Uranom ili Plutonom, onda može doći i do eksplozije bojlera. Svaki onaj alat koji služi za zavrtanje slavine jeste Mars u Raku, a uopšteno on simbolizuje i vodoinstalera ili majstora za kupatila, posebno ako je Mars u Raku u aspektu sa Merkurom ili Uranom. Mars u Raku u nepovoljnom aspektu sa Mesecom opisuje i razbijeno ogledalo u kupatilu. Mars seče, pa će u Raku ovo biti i brijač u kupatilu, a u aspektu sa Merkurom ili Uranom, svakako električni brijač.Svako toplo kupatilo ili kupatilo koje ima grejanje jeste Mars u Raku. Rak opisuje majku, a sa ovakvim položajem imamo majku koja nešto šije, veze, hekla ili plete u kući, koja nikada nije mirna jer je Mars pun energije, pa je i ova majka stalno u pokretu i radu po kući.

Kao što smo već rekli u svakoj bašti, Mars će biti alat za baštu, ašov, motika, baštovanske makaze i sl. U aspektu sa Saturnom, govorićemo o zapuštenoj bašti, koja se neodržava i koja je zarasla u bodljikavo žbunje i korov. Rak je vodeni znak i predstavlja vodu, vodene površine, pa je Mars u Raku uvek ključala, vrela, zagrejana i topla voda. Mars u Raku jeste topli bazen, posebno ako je u aspektu sa Neptunom, ali takođe i uzburkano i nemirno more.

Mars izaziva bol, a prvenstveno oštar i grčevit, a u Raku govori o bolovima u stomaku, želucu i grudima. Zapaljenja bešike, stezanje u predelu grudnog koša, bolovi u materici i sl. Sav bes, ljutnja i nervoza direktno odlaze u stomak. Nekada bolest i epidemija tifusa, posebno u nepovoljnom aspektu sa Neptunom.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:37 pm

Rak su mase ljudi, široke mase, a Mars u Raku jesu demonstracije, pa sa Merkurom, to je narod koji je izašao na ulicu, besan, divlji i ljut, pa demonstrira. Mars je gorak, a u Raku to su gorke tečnosti, na primer, ako je u aspektu sa Venerom, onda je i gorki liker. Ali, Mars simbolizuje i ljuto, pa će Mars biti "ljuta voda" kako su je Indijanci zvali ili danas rakija. Mars u Raku jesu građevinski radnici na bilo kom stambenom objektu, sa Saturnom kopači u rudniku ili rudari, sa Venerom ili Mesecom to su ginekolozi, sa Suncem ili Jupiterom to su vaterpolisti ili plivači. Mars je adrenalin što se u ovom slučaju odnosi na vodu, pa je ovo i splavarenje po Tari ili bilo kojoj planinskoj reci, to su regate i jedriličarska takmičenja. Vratimo li se u prošlost, pa sa Neptunom ovde možemo govoriti o gusarima i gusarskim brodovima.

Rak simbolizuje biljke, a Mars u Raku u aspektu sa Venerom jesu bodljikave biljke, kaktusi, bodljikavo žbunje, cveće koje ima trnje, koprive i divlje biljke. Sa druge strane Mars u Raku su životinje u ambijentu vode, odnosno vodene životinje, ali koje mogu biti opasne.

Bes, agresija, tuča, kriminal, a Mars u Raku opisuje posebno u aspektu sa Neptunom lopova u kući. U aspektu sa Plutonom, to je naoružan i opasan muškarac koji je provalio u kuću ili privatni posed. Mars u Raku u aspektu sa Saturnom može biti i kolekcioar oružija, pa ovde možemo govoriti o izloženim sabljama, mačevima, pištoljima i puškama na zidu sobe. Pištolj uperen u čoveka ovde okida metak pravo u stomak. Operacija na stomaku, jer je Mars u Raku u nepovoljnom aspektu sa Plutonom, pa je u oružanom obračunu, metak ostao u stomaku. Mars u Raku u aspektu sa Plutonom ili bez ovog aspekta može da bude i mladež, beleg ili ožiljak na stomaku. Mars u Raku, na primer u nepovoljnom aspektu sa Merkurom, može biti i opekotina na ruci, kao posledica prosipanja vrele vode po ruci. Stisnuta pesnica koja udara pravo u stomak. Tetovaža na stomaku.

Mars u Raku u aspektu sa Merkurom jesu mesnice ili trenutak kada mesar seče meso. U aspektu sa Merkurom, Mars u Raku jeste i gnezdo orla, jastreba ili bilo koje druge ptice grabljivice.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:41 pm

I PONOVO O MARSU U OVNU

MARS U OVNU - Uvek spreman za akciju!

Evo arhetipskog predstavnika ratnika: tamo gde je borba, akcija, gde se traži hrabrost, reskir i naivni entuzijazam - tu je on prvi. Muškarci su mladoliki i duhom. Ne prihvataju ideju o ženskoj slobodi i ravnopravnosti. A žene privlače tipove koji su mladoliki i koji unose elemente uzbuđenja u odnos. Kod oba pola je prisutan duh slobode i nezavisnosti i teško da će se tu naći neki kompromis njima. Ali ukoliko se nešto dogovorite s njima onda to i ispoštuju jer su lojalni.
Profesionalno, uvek spremni za akciju, uvek spremni da prevladaju izazov koji se pojavi. Borac, koji nikada ne miruje, uspešan i izuzetno fer takmičar koji se bori da pobedi. Svaka nepravda ga prosto razbesni. Nije lako biti mu neprijatelj. Dobar je za blic-akcije ili kada se radi u napregnutoj atmosferi, i zato je bolje da radi napolju nego neki administrativni posao. Ne voli da gubi vreme i da ga proveravaju. Zbog brzopletosti su mogući problemi sa kvalitetom. Bilo bi dobro da nađe malo vremena i za odmor.


Mars u Ovnu se DOKAZUJE: direktno, nestrpljivo, takmiči se - strasno i neobuzdano. Ruši sve pred sobom, fanatično uporan. Ovo je izuzetno jaka energija koja ne miruje i koja po svaku cenu mora da se ispusti. Osoba je hrabra, stalno u akciji, ali te akcije ne privodi kraju, a vremenom energija slabi i jenjava. Agresivna osoba, koja ne priznaje poraz i diplomatiju, takmičarski duh. Mora da bude prvi, da ispolji tu energiju; ne toleriše nikakvo suprotstavljanje, voli da prkosi opasnostima, da provocira. Njegova ljutnja, u momentu, je nesavladiva i jaka, ali ga brzo prodje. Energija, zdravlje, optimizma i oduševljenja je u izobilju. Mars ovde tera na akciju i otkrića, u novo, ali i opasnosti sa nesagledivim posledicama jer precenjuje svoje snage.
SEX: izrazava snažno, impulsivno i samouvereno. Potentnost. Sila.
POSLOVI: voli uniforme, oružje, i često se nalazi u situaciji da ga može upotrebiti. Voli automobile i brzu vožnju, sport.
OPASNOSTI: Položaj koji može da donese destrukciju, nesreće, povrede, naročito od oružja i vatre. Mora da se pazi nesmotrenosti. Mars donosi glavobolje, udarce u glavu, visoke temperature, delirijum. Precenjuje svoje snage.
OTAC: je u mladosti bio dinamičan, hrabar, vodio buran život. Pošto je Mars simbol muškosti, ta osoba ima jaku mušku liniju u porodici.
NA LJUBAVNOM PLANU ženu privlače uniformisani, agresivni muškarci, Vatrenog tipa: Ovan, Lav, Strelac. Često ima probleme kroz muškarce, jer je nasilnik ili muški šovinista.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:41 pm

MARS U LAVU - Ovaj bi da šefuje! samouverenost

Ovo je vrlo jaka osoba, prisutno je obilje energije, volje, inicijative, istrajnosti. Voli da stane na čelo jer misli da zna bolje od drugih. Ambiciozan je i borben, eksplozivan, teatralan. Voli da preteruje. Mars se ovde iskazuje kroz princip želje. Kada mu nešto padne na pamet teško se svalađuje i u stanju je da sve sruši. Burno iskazuje ljutnju. Pomalo guši okolinu svojom energijom da bi privukao pažnju. Ne trpi konkurenciju i može biti vrlo agresivan. Avanturist je i vrlo hrabar. Pored svega postoji doza plemenitosti i zna kada treba da se podmetnu za druge.
Ovi ljudi su jako sexualno atraktivni, vole romansu, udvaranja. Jako vole decu i naginju muškoj deci. Vrlo nametljiva ličnost, koja misli o sebi sve najlepše: da može koliko joj se hoće, da joj s pravom pripada liderska pozicija – da je predodređena za vođstvo. Pa, i jeste! Kreativna je i ima sklonost prema mladima i deci. Osoba o sebi ima najlepše mišljenje (ko će drugi, ako ne čovek sam o sebi). Vrlo je široke ruke, galantna i kuražna, šepuri se, istačinje se. Lako ga je izmanipulisati laskanjem kako je najbolji i da ga u životu očekuje slava... Ego je stvarno čudo. Ovi ljudi sebe smatraju velikim u svemu, a ponajviše u ljubavi, ali tu će biti najviše boli i razočarenja, i nekako, na kraju se udvaraju ženama koje im nisu dostojne. Žene obično privuku muškarce (ili pate za njima) koji su na pozicijama ili su prestižni, ili neko ko ima dubok novčanik. Oba pola jesu romantični, na pričama, ali na delu... samo su navalentni. Od ljuibavnika tu nema ni slova (ovo važi i za seks, nešto manje). Postoji tendencija da budu upleteni u neke ljubavne afere. Imaju sklonost ka luksuzu i da je sve na visokom novou. Nije loše imati sve naj u životu, ali neko ovde mora i da radi. Generalno kod njih je prisutan problem reciprociteta, u najširem smislu.
Prepoznavanje svojih mogućnosti je od esencijalne važnosti, jer se lako postane smešan. Nikada se neće zadovoljiti poslednjim redom, a to će mu probuditi izazov da se pokrene. Tako i treba, jer je kreativna ličnost, da pokaže šta zna, zbog nagrade koja mu je važna – mnogo mu znači. On voli “da se sve okreće oko njega”. Najbolje funkcioniše kada je u centru pažnje, pa otuda možete biti dobar učitelj, glumac, neko koje na sceni, koga slušaju, menadžer. Kroz posao koji bude radio moći će da sagleda sebe, ako bude prestao da “para nebo”. Previše je ponosan tako da grešku koju počini ne može da prihvati kao moguću, jer je on “nepogrešiv”. Prevelika tvrdoglavost uvešće ga u mnoge konflikte i nemogućnost da dobije priznanje. Kada prevaziđe “potrebe” svog ega (nadvlada svoje slabosti) postaće lider i ljudi će mu automatski prilaziti.

Mars u Lavu se DOKAZUJE: sa željom da dobije priznanje, pa je ponosan, arogantan, samouveren, strastvenog temperamenta, eksplozivan, energičan, istrajan. Voli da stane na čelo JER MISLI DA ZNA BOLJE od drugih. NE PRIHVATA SAVETE. Ambiciozan, borben, teatralan. Voli da preteruje. Ne trpi konkurenciju. Nametljiv je i želi da dominira drugima. Okrutno se sveti.
SEX: se stimuliše iskazivanjem pažnje i osećanja. Jako je sexualno atraktivan, voli romansu, udvaranja, flertovanja i mnogo te energije troši. Ali to je iskreno i teško se kontroliše.
POSLOVI: Postoji mogućnost da se energija potroši i na neke umne stvari. Ima veliku sreću u špekulacijama, hazardima, mada ne voli bas da rizikuje. Talenat za sport. Uvek petlja sa nekim oružjem, alatima, tehnikom, pa je često pri vojsci i policiji. Avanturista i vrlo hrabar (a često se posle kaje).
OPASNOSTI: Preterana strast izaziva povrede kičme, probleme sa srcem, problem kroz ljubavne veze, kroz razne odnose. Prisutan je problem i sa očima.
OTAC: problem sa ocem, koji je bio autoritativan. Često pokazuje rano ostajanje bez oca.
NA LJUBAVNOM PLANU žena traži jakog samopouzdanog, aktivnog muškarca kojim može da se ponosi. Tip: Lav, Ovan, Strelac. I neće joj biti svejedno imali ili nema debeo novčanik.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:42 pm

MARS U ŠKORPIONU – gleda smrti u oči

Mars je ovde vrlo jak jer se nalazi u sedištu. Krasi ga: odlučnost, borbenost, mobilnost u opasnim siuacijama. Ne bežI od opasnosti - prkosI, smeje se smrti, jedini smrti sme da pogleda u oči - nema kompromisa. Ove osobe imaju veliku dozu samokontrole i potencijane surovosti i destruktivnosti. Za njih je poraz ravan propasti, smrti. Oni prosto ne umeju da izgube. Jako su fizički izdržljivi imaju puno snage (zbog mišića Marsa). Vole oružje i dobro barataju oružjem. Često su u situacijama izazova ili koje nisu želeli. Sudbina ih odvuče na takvo mesto gde bivaju ranjeni ili nekog ranjavaju. Ovo je položaj za odličnog ljubavnika. U sexu su to jaki muškarci, posesivni, potentni. Ovaj muškarac je mnogo jači od muškarca u Ovnu. jer Škorpionom, pored Marsa, vlada i Pluton koji malo primiruje Marsa da se “spusti na zemlju”. Zato je opasniji i potencijalno jači jer se može usmeriti.
Ako ga imate, verovatnovam nije lako, ni dosadno. Opasna ste ličnost kada vas "sateraju u ćošak", ali na prvi pogled to se ne vidi. Zato se drugi ljudi osećaju nervozno u vašem prisustvu (oseća se napetost u vazduhu kada ste prisutni). Mnoge strasne želje vam se vrzmaju po glavi, i vrlo vrlo ste osetljivi na situacije, i privlačite ih, koje su nedefinisane i kojima ne možete da vladate - jer vam se dešavaju. Ovo može biti prednost jer ćete razviti takmičarski duh, ali nosi opasnost da ugrozite život. Ova energija se ispoljava i na planu seksa povećanom seksualnošću - magnetska privlačnost. Pa vi volite da izazivate i provocirate, da se istačinjete, a pre svega na ljubavnom planu. Žene to naročito vole da istačinju - svoju sexualnost, i privlače ljude koji su misteriozni i tajnoviti na svoj način. Kod oba pola je prisutna ljubomora i revanšizam koji se ispoljavaju automatski i nesvesno - pa vas ne bi trebalo "čikati". Ne volite podređenu ulogu i sve ćete učiniti da ne bude tako kako bi preuzeli kontrolu nad situacijom. Za vreme vašeg života emocionalne negativnosti biće dovedene u pitanje, traume će biti velike zbog vaše neumerenosti, a na vama je da ih transformišete(!) - kako bi svoju snagu usmerili ka opštem dobru, a ne, kriminalu i propasti - odnosno ka preranoj smrti.
Imate velike rezerve snage i kapacitet da radite pod pritiskom - uključujući i krizne situacije, do nivoa opstanka. To znači da ste spremni da se uhvatite u koštac sa svakom situacijom u dužem vremenskom periodu, sa smislom, i s ciljem. Poslovi koje privlačite su opsesivne prirode. Imate talenat i da radite vrlo problematične, rizične, tajne, poslove, gde se traži specijalnost, detaljisanje, instinktivno reagovanje - tamo gde se traži odlučnost, berskompromisnost. Gde treba reći i pogledati istini i smrti u oči - gde se očekuje od vas preživljavanje. Sve to govori i o mogućnosti da se odate nemoralnim radnjama, ali i kapacitet za pomaganjem drugima u kriznim situacijama ili na psihološkom nivou.

Mars u Škorpionu se DOKAZUJE: odlučno, borbeno, žestoko. Sve je izraženo do fanatizma. Ne beži od opasnosti - prkosi - smeje se smrti; jedini smrti sme da pogleda u oči - nema kompromisa. Ima veliku dozu samokontrole i potencijane surovosti i destruktivnosti. ZA NJEGA JE PORAZ RAVAN PROPASTI, SMRTI. Prosto ne ume da izgubi. Jako fizički izdrzljiv, ima puno snage. Voli oružje i dobro barata njim. Ovo je položaj agresivnosti koja se produktivno može usmeriti pa je zato kao protivnik vrlo opasan, surov, destruktivan. To je instinktivna borba, nema tu RAZMIŠLJAnja. Magnetni šarm, ogroman seksualni potencijal i velika osvetoljubivost i borbenost. PREVIŠE JE OVDE SULUDE ENERGIJE!

SEX: E, ovo je položaj za odličnog ljubavnika. U sexu su to jaki muškarci, potentni. I vrlo atraktivne ili provokativne žene. Ali i ljubomora kod oba.

POSLOVI: često i odabire zanimanje vezano za oružje, opasna zanimanja, hirurgija, klaničari... Sklonost destrukciji, mržnji. Izuzetan sportista. Nepobediv.

OPASNOST: često je privučen blizinom smrti. Unutrašnja zapaljenja, trovanja i ujedi životinja. Česte su rane. Često je u situacijama izazova ili koje nije želeo. Sudbina je odvuče na takvo mesto gde biva ranjen ili nekog ranjava.

OTAC: je u mladosti bio velike energije, bavio se opasnim poslovima.

NA LJUBAVNOM PLANU ženu samo agresivni tipovi mogu zadovoljiti i pokazuje da nju PRIVLAČe dominantni tipovi koji često budu i sadisti. Preti joj opasnost od stradanja i rane smrti muskarca sa kojim je u vezi, a najčešće (Rak, Skorpion ili Ribe).

PRI LOŠIM ASPEKTIMA MARSA: ovo su jako opasni ljudi; surovi, destruktivni. Postoji opasnost da budu ranjeni, operisani, da stradaju, opasnost od vode i često nasilna smrt.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:42 pm

MARS U JARCU – Odmeren, Vredan, ambiciozan

Ovo je najjači položaj, jer je Mars egzaltiran. To je položaj velike energije ali u isto vreme kanalisane energije. Osobe su: efikasne, hrabre, pametne, uporne, jake volje, pouzdane, imaju samokontrolu. Vrlo su vredni, preduzimljivi, ambiciozni i uvek postignu ono što su zacrtali. Ne zadovoljavaju se postignutim i uvek idu napred do kraja života. Muškarci su vrlo odmereni, smireni, nenametljivi i vrlo dobro poznaju sebe, zna šta i dokle mogu. Jako dobro kontrolišu svoje strasti i prazne se kroz posao gde troše svu svoju energiju . Vrlo vredan Mars.
Drugi ljudi vas prepoznaju po ozbiljnosti, moralnosti, odgovornosti i postojanosti. Svoje obaveze prema drugima stavljate ispred svojih - zato vas puno cene. Znam, vrlo ste ambiciozni, usmereni za postizanje materijalnih i statusnih simbola, pa ste sposobni da radite 24 časa, ali nemojte zapostaviti porodicu zbog posla. Na seksualnom planu ovde će biti problema u smislu uzdržavanja i od odnosa uopšte. Žene privlače vrlo ambiciozne tipove koji će im omogućiti bolji status i pružiti sigurnost, i vole uniformisane tipove, kao i starije. Ovaj tip žene je dosta ambiciozan i sigurno će dostići primeren status. Oba pola su spremni da rade posao teško, da se žrtvovuju za porodicu, ali za trajnu harmoniju u braku važno je da nadvladaju senzualne inhibicije i problem bliskih odnosa.
Disciplinovani ste i prihvatate se teških poslova. Polako započinjenete, ali vam je finiš žestok. U poslu ste strateg, i terate do kraja. Ništa ne radite bez cilja i ne volite greške, zato i izbegavate nesigurne poslove. Ključ vašeg uspeha je upravo taj pažljivi izbor i stav. Dosta često se susrećete s poslovima koji su naporni, i gde ima puno problema, zastoja, prepreka. Ali to vas neće sprečiti da nastavite uporno do kraja, jer su vam do važnosti uzdignuti: reputacija i status, u smislu motivacionog faktora. Zato vas ljudi poštuju. Zato stičete važne i odgovorne pozicije jer se svako na vas može osloniti. Poslovi mogu biti i oni najteži - koje niko neće, ali i oni monotoni - administrativni i uniforma.
Mars u Jarcu je položaj velike kanalisane energije.

Osoba se DOKAZUJE: oprezno, ozbiljno, strpljivo, ambiciozno, planira. Hladnokrvna. Vlada sobom, efikasna, hrabra, pametna, uporna, jake volje, pouzdana, ima samokontrolu. Vrlo vredna, preduzimljiva, ambiciozna i uvek postigne ono što je zacrtala. Ne zadovoljava se postignutim i UVEK IDE NAPRED DO KRAJA života. MUŠKARci su vrlo odmereni, smireni, nenametljivi i vrlo dobro poznaju sebe, ZNA šta I DOKLE MOŽE. Jako dobro kontrolise svoje strasti i prazni se kroz posao gde troši svu svoju energiju. U muškom horoskopu pokazuje puno rada, a u ženskom destruktivnost. Generalno ne postuje autoritete, kompleks manje vrednosti. Ljubav za položajem.

SEX: seksualni nagon je jak, ali je pod kontrolom, energija je usmerena na posao. Impotencija muškima, a ženama seksualna blokiranost.

POSLOVI: Usmerena je na materijalne ciljeve. Sklonost pešačenju, jaki su mišići. Sklonost ka industriji, vojnom zanimanuju, radu sa gvozdjem.

OPASNOST: ne poštuje autoritete i opasnost od sukoba sa starijim ljudima. Česte su povrede i lom kostiju, ugrožena su kolena, opasnost od hladnoće i reumatska groznica, ozlede nogu. Ovu osobu ne bi trebalo izazivati, jer može biti nasilna i destruktivna.

OTAC: rano ostajanje bez oca. U mladosti je bio opasan. Sukob sa ocem ili otac koji je imao tešku mladost i borbu sa svojim ocem.

NA LJUBAVNOM PLANU ženu PRIVLAČi neko ko je vrlo uspešan, pouzdan. To su tipovi Marsa (Ovan i Škorpija) ili ljude jakioh osobina Marsa. Ali tu je prisutna teška karma sa MUŠKARčima pa najverovatnije neće moći da izbegne partnere tipa (Bik, Devica, Jarac).
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: JOS PO NESTO O MARSU

Počalji od Sponsored content


Sponsored content


Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu