VENERA-VASE UZIVANJE

 :: Astrologija :: Planete

Ići dole

VENERA-VASE UZIVANJE

Počalji od atina taj Ned Feb 14, 2010 4:45 pm

Venera predstavlja naklonost i ljubav, osecanje vrednosti i vase drustvene porive.

SEDISTE-Bik, Vaga
EGZALTACIJA- Ribe
EGZIL- Skorpija, Ovan
PAD-Devica

Venera je planeta ljubavi.
Upravlja umetnoscu,kulturom,estetikom,posedovanjem,partnerima,lepotom,sarmom,dobrim ukusom, sentimentalnoscu, slatkisima, bojama,harmonijom,poezijom,slikama,nakitom,pevanjem,dramom i muzikom. Venerino delovanje je nezno i harmonicno. Ona upravlja i emotivnim kontaktima,neznoscu,moralnim karakterom,brakom i savezima, drustvenoscu, luksuzima,skonoscu,zadovoljstvima i postovanjima. Venera je planeta ljubavi i senzualnosti a ne seksa.

Tamo gde vam je Venera u horoskopu tu stvarno uzivate.

ANATOMIJA-grlo,brada,obrazi, culo ukusa, bubrezi,jajnici, unutrasnji reproduktivni organi, venska cirkulacija, receptori na kozi.

VENERA U OVNU
Venenra je ovde u egzilu
Kljucna rec je demonstrativnost

Oosba koja je magnetski privlacna, osoba od ideja i sposobna da brzo misli.
Ako vam je VE ovde onda ste nemirni, strasni, podsticajni ali imate i tendenciju da gusite druge pa kako ste u isto vreme ponekada i agresivni moze vas se dogadjati da vas ljudi napustaju. Otvoreni i puni entuzijazma vi se samim tim izvanredno snalazite u svim drustvenim situacijama.
Sa teskim aspektima mozete biti kapriciozni, moze vam se dogoditi da prerano ili na brzinu uletite u brak a ponekada imate sklonost i ka nepristojnom ponasanju.
Mozda bi trebalo da poradite na razvijanju i negovanju razumevanja osecanja drugih ljudi.


VENERA U BIKU
Venera je ovde u sedistu
Kljucna rec je istrajnost

Odani ste i stabilni sa posebno razvijenim ciulom dodira. Volite luksuz i uzivate u elegantnom okruzenju a imate i utodjeni smisao za vrednost materijalnih stvari.
Senzualni ste ali to ispoljavate na pasivan nacin, pustate da vam se stvari desavaju. Sigurno privlacite paznju suprotnog pola s obzirom da ste sarmantni, da lepo izgledate i da verovatno imate prijatan glas.
Imate dobar kontakt sa prirodom, voliye cvece i imate uspeha u svakoj oblasti vezanoj za umetnost.
Drustveni ste, konvencionalni i duboko emotivni.Kada gode se osetite nesigurnim mozete postati ljubomorni i posesivni. Sa teskim aspektima mozete biti previse tvrdoglavi a mozda i kasnije stupite u brak.
Zbog vase ljubavi prema hrani ovde moze postojati problem sa telesnom tezinom.VENERA U BLIZANCIMA
Kljucna rec je kapricioznost

Darezljivi, prijateljski nastrojeni i nepristrasni. Potrebno vam je mnogo slobode. Volite da vas partner bude naglaseno intelektualan i da ako je ikako moguce ima razvijen smisao za humor. Volite da lutate svetom i imate pesnicki dar. Nestoja vema istrajnosti u najvecem delu onoga u cemi se angazujete.
Kada je rec o ljubavnim vezama mozete biti povrsni i mozete vise puta stupati u brak.
Imate lepe manire, u dobrim ste odnosima sa potocima i susedima i imate izrazen osecaj za porodicu/ Emocije su vam u vecoj meri izrazene na intelektyalnom nego na osecajnom nivou, skloni ste promenama i raznovrsnosti. Po prirodi ste radoznali i zelite da oprobate skoro sve od onoga sto vam zivot nudi.VENERA U RAKU
Kljucna rec senzitivnost


Idealista i pesnik po prirodi, vi uzivate u lepim zivotnim stvarima. Mozete biti skloni prekomernim uzivanjima ali ste retko rasipnik. Senzitivni ste, lako vas je povrediti ali to pokusavate da prikrijete neprekidnom zauzetoscu ili cete se pak pretvarati da vam do svega toga nije narocito ni stalo. Stalo vam je do doma i uzivate da se brinete za njega ali ako nemate ipak svoj dom o kojem bi se brinuli onda cete voditi brigu o celom svetu.
Vazne su vam finansijskai i porodicna sigurnost. Nezni ste saosecajni, volite da budete na usluzi drugima i mate nekakv tihi sarm. Kada vam je VE ovde vi ste vise nego ljubavnicki tip. Volite da vam partner bude izrazito sklon ispoljavanju osecanja.
Sa teskim aspektima bicete prenaglasena vasa sklonost ka sentimentalnosti, lepite se za one koje volite ili se moze dogoditi da se partner kojeg ste odabrali ne dopada vasim roditeljima.


VENERA U LAVU
Kljucna rec romanticnost

Skloni st edramaticnosti, ponekada se i teatralno onasate. Volite zivot i ljubav. Mozete imati uspeha u napredovanju ka visim polozajima u drustvu, vi ste osoba koja uziva da organizuje bogate prijeme i obozavate elegantan svet. Izuzetno ste ponosni, volite da budete primeceni i da ste uvek u centru paznje. Izgled i odeca su vam veoma vazni kao i deca. Volite dramaticna i duga udvaranja, stalno imate potrebu da vam aplaudiraju a ako to ne dobijete u kuci vi cete se potruditi da vam aplaudiraju na nekom drugom mestu.
Srecni ste i odani sa onima za koje smatrate da to zasluzuju. Sa iziovnim aspektima mozetet biti ljubomorni, pomalo snob, promiskuitetni i preterano zaokupljeni seksom.
Imate dobar osecaj za boje pa imate i umetnickog dara, privlace vas gluma, pisanje i muzika.VENERA U DEVICI
Venera je ovde u padu
Kljucna rec zaokupljenost detaljima

Uredni ste, gotovo patoloski pedantni i u pogledu spoljnog izgleda i u pogledu pristupa zivotu. Skloni ste da analizirate sve sto cinite i da osecanja do te mere rasclanite da na kraju unistite svaku spontanost i prirodnost. Ako vam je Venera ovde mozete kasno stupiti u brak ili pak ostati neudati, tj. neozenjeni.Imate dobre odnose sa svojim prijateljima i saradnicima. Tesko vam je da se dajete na emotivnom planu, spremniji ste da sa drugima delite posao ili intelektualne sklonosti.
Blagi u izrazu, nenapadni i stidljivi, saosecate sa gubitnicima.
Mozete biti dobar lekat ili med. tehnicar i veoma ste zainteresovani za zdravlje i higijenu. Ako imat teske aspekte ovaj polozaj Venere moze preci u vlastitu suprotnost pa se tako moze dogoditi da umesto stidljivo izbegavate ljuav, postanete opsednuti seksom, pa umesto da budete vredni, mozete biti lenji i skloni da radite ispod zita.


VENERA U VAGI
Venera je ovde u sedistu
Kljucna rec je kompaktibilnost


Iyuyetno su vam vazni harmonicnost, brak i svi drustveni odnosi. Uzovate u drustvu i volite da udovoljavate drugima. Imate visoke standarde drustvenog ponasanja i pravicni ste u sudovima koje donosite. Volite lepotu, luksuz i intelektualne podsticaje. Svadja i buka mogu vas ciniti nervoznim jer vase culo sluha je dobro razvijeno. Imate mnogo talenata ali vasem temperamentu odgovara muzika, slikarstvo, vajarstvo i nastupi pred ocima javnosti,
Privlacni ste za suprotni pol i u sustini zaljubljeni u ljubav. Lako vas je povrediti ali i retko ulazite u svadje. Graciozni ste, dobro procenjujete i vas duh je mlad.
Sa tezim aspektima mozete postati suvise povrsni i izvestaceni a moglo bi vam se dogoditi da niste u stanju da ustanete u odbranu onoga u sta verujete.


VENERA U SKORPIJI
Venera je ovde u egzilu
Kljucna rec je intezivnost

Duboko ste emotivni a seksualne zelje su vam veoma jake i strastvene. Skloni ste ljubomori i tajnovitosti i tesko vam je da spoznate osecanja drugih ljudi. Mozete biti i veliki idealista, vernik pa cak i mistik.Kako sve stvari radite veoma intezivno, ocajne ste kada neko ne odgovara na vase udvaranje a osecanje ljubavi se veoma lako pretvori u mrznju.
Cak je i vas umetnicki ukus obojen izrazito dramaticnoscu. Ponasanje vam moze biti misteriozno ali vama se retko dogadja da izgubite dostojanstvo.
Ako imate izazovne aspekte mozete se osecati nesigurnim a mozete biti i preokupirani seksom, mozete biti sebicni pa cak i surovi.VENERA U STRELCU
Kljucna rec je objektivnost


Idealista ste na emotivnom planu, duhoviti ste, drustveni ali i skloni flertu. Lako izrazavate osecanja, prijateljski ste nastrojeni, otvoreni i volite slobodu,. Posteni ste, tradicionalni ukus i postujete tradicionalne moralne vrednosti. Pre cete se odluciti za klasican nego za ultramoderan pristuo stvarima. Uzivate u prirodi, sportu, putovanju, zadovoljstvima, zabavi i kocki. Volite ljude sklone filozofiji ili pak one koji se bave visokim obrazovanjem.
Moze vam se dogoditi da stupite u brak sa strancem.
Ako imate teske aspekte, mozete biti izuzetno povrsni, kapriciozni i usresredjeni iskljucivo na zadovoljstva. Moze vam se dogoditi da ste preterano iskreni u izrazavanju svojih osecanja ili cete pak drugima pokusati da nametnete svoja uverenja.VENERA U JARCU
Kljucna rec posvecenost


U sustini ste nesigurni, pa onda u zelji da kompenzujete ovo osecanje neadekvatnosti, tezite statusu ili materijalnim dobrima. Naizgled hladni o proracunati u svom pristupu braku i partnerskim vezama, vi zapravo samo pokusavate da se zastitite jer strahujete od toga da budete odbaceni. Veoma vam je tesko da pokazete neznost koju stvarno osecate. Ponosni ste i rezervisani i svom javnom ponasanju pa mozete delovati cak i snobovski ali postizete uspeh.
Cesto potiskujete emocije i seksualnost, ali ste u dubini duse izuzetno senzualni cak i pohotni. Spori ste u razvijanju romanticnih odnosa, mozete odabrati bilo znatno starijeg ili zrelog partnera ili pak daleko mladjeg partnera za koga cete se osecati odgovornim. Kada nekome ipak podje za rukom da probije taj vas stit rezervisanosti, odani ste i posveceni. S obzirom da imate potencijala za rukovodjenje mozete imati uspeha na poslovnom planu.
Ako imate izazovne aspekte, mozete biti previse zaokupljeni materijalnim ostvarenjima i suvise distancirani i hladni na emotivnom planu.


VENERA U VODOLIJI
Kljucna rec distanciranost

Hladnokrvni ste, mirni, sabrani, prijateljski nastrojeni, popularni i nesebicni. Pre ce vam se vise osoba svidjati nego sto cete pokloniti naklonost samo jednoj. Zivite u skladu sa sopstvenim pravilima, bez obzira na to koliko ona mogu biti drustveno neprihvatljiva. Vase romanticne veze su cesto iznenadne, ali nisu uvek trajne. Partner vam mora biti prijatelj isto koliko i ljubavnik, od njega trazite mentalne podsticaje i izrazitu raznovrsnost. Kako sami niste posesivni, bezacete od svakoga ko pozeli da vas veze.
Intuitivni ste, dobro funkcionisete u saradnji sa prijateljima ili grupama. Zainteresovani ste za nove umetnicke oblike, pravosudne reforme i tehnicka otkrica.
Ako imate teske aspekte mozete biti odsutni duhom, hladni, tvrdoglavi a mozete zudeti i za ekstremnim seksualnim iskustvima.VENERA U RIBAMA
Venera je ovde u egzaltaciji
Kljucna rec je saosecajnost


Nezni ste, saosecajni, od pomoci i meka srca. Puni razumevanja za druge i mozete biti izuzetno produhovljeni. Romanticni ste i senzitivni. Potrebni su vam ljubav i neznost i bez ljubavi se osecate izgubljenim. Imate izrazenu intuiciju o volite umetnost, poeziju, prirodu i zivotinje. Kreativni ste i mozete inspirisati kreativnost drugih ljudi. Medjutim, zbog prenaglasene senzualnosti lako vas je povrediti. Buduci da to znate, cesto cutke patite ili ste pak skloni da stvari zadrzavate u sebi. Privlace vas gubitnici a i sami ste skloni zrtvovanju.
Ako imate teske aspekte, postajete suviose zavisni od drugih na emotivnom planu ili pak primoravate druge da zavise od vas. Mozete biti sentimentalni, hipersenzitivni, nerealni i promisluitetni. Pokusajte da svoje stvaralacke talente iskoristite na neki pozitivan nacin na pr. umetnicki.

atina

Posts : 15
Join date : 09.02.2010

Pogledaj profil korisnika

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 :: Astrologija :: Planete

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu