LICNI BROJ 7

Ići dole

LICNI BROJ 7

Počalji od bibiboom taj Pon Feb 15, 2010 4:10 pm

Kreativan duh koji ne ume da nađe svoj pravi put, osim kroz bunt. Kada se energetski potroše nađu utočište uz neku Devetku ili Peticu. Avanturisti, nekonvencionalni, neverni, zaljubljivi, neodoljivi i veoma naporni jer su nepredvidljivi. Nervni sistem se lako uzdrma a oni idu preko svojih moći. Ne podnose disciplinu ni u kom obliku. Kreativni vizionari, previše se intelektualno iscrpljuju. Fizički se slamaju od stresa i pokušavaju da idu preko granica i fizičke i psihičke izdržljivosti. Kada nauče da rešavaju problema na jednostavniji i praktičan način mnogo im je lakše. Preovladavanje Sedmice u numerološkoj kombinaciji 7-9-7 ili u datumu rođenja ( 17.7.1977.) čini ih velikim svađalicama.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Re: LICNI BROJ 7

Počalji od bibiboom taj Sre Okt 06, 2010 9:24 pm

7 – SEDAM

Vi ste izrazito misaona osoba. Ali ste i praktičar. Za vas bi se reklo da posjedujete praktičnu inteligenciju. Pametni ste, ali znate svoju pamet iskoristiti za svoju dobrobit.

Često znate iskoristiti one svoje moždane potencijale o kojima drugi mogu samo maštati. Nerijetko su osobe rođene pod ovim brojem proroci, mistici, filozofi…
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu