SATURN VELIKI UCITELJ

 :: Astrologija :: Planete

Ići dole

SATURN VELIKI UCITELJ

Počalji od bibiboom taj Sre Feb 17, 2010 11:16 pm

SATURN U OVNU - izražena je želja za uspjehom. Prosperitet kroz industriju, promišljenost, razum. Česta ljutnja. Rezerviranost, partner je ljubomoran, mogućnost nevolja i teškoća u braku, problemi i prepreke u prvom dijelu života. Sklonost depresiji, ponekad hladnoća u odnosima prema okolini.

SATURN U BIKU - u principu mirnoća, ponekad pasivnost i sporost. Štedljivost, obazrivost, diplomatičnost. Ljubav za botaniku, hortikulturu, uspjeh u poslovima vezanim uz skladište. Gubitak i tuga radi prijatelja ili rodbine. Nije dobra pozicija za brak, što ne znači da ga neće biti, nego neće biti idealan.

SATURN U BLIZANCIMA - Ingeniozna priroda, sposobnost za bavljenje egzaktnim znanostima. Adaptibilnost. Gubitak kroz rodbinu. Nesretni javni poslovi. Ponekad dosadni ili nezanimljivi zbog sitničavosti. Sklonost špekulacijama, jak intelekt.

SATURN U RAKU - Osjećaj nezadovoljstva osobnim životom može dovesti do mnogih promjena, kao mjesta boravka, posla i partnera. Ljubomora, problemi u kući. Gubitak u obitelji, kroz roditelje ili djecu. Podložnost tuđim utjecajima. Vrijedan, marljiv, ali preozbiljan, možda i dosta stariji partner. Teškoće pri kraju života.

SATURN U LAVU - Jaka volja, ambicioznost, impulzivnost. Duhovne tendencije. Problemi i nevolje od strane podređenih. Zdravstveni problemi. Opasnost od nesreće i prevelikog rada ili iscrpljenosti. Tuga u ljubavi ili nevolje s djecom, ili kroz njih.

SATURN U DJEVICI - Rezerviranost, diskrecija, obazrivost, ozbiljnost, intuicija. Zabrinutost, sumnjičavost, strepnja. Vrlo se rijetko opušta, neraspoloženje, depresija i obeshrabrenost. Gubitak kroz brak i partnerstvo. Stalna borba i problemi u prvoj polovici života. Predispozicija za mentalne probleme, glavobolje ili bolesti crijeva. Problemi na poslu.

SATURN U VAGI - Rafiniran ukus, ljubav prema znanosti i intelektualizmu. Otvoreni su neprijatelji, posebno među ženama, te prisutna tuga zbog gubitka drage osobe. Odvajanja, raskinuti kontakti, problemi u kući. Usprkos svemu, dobra pozicija za odvjetnike, doktore i znanstvenike. Kod žene je vjerojatna izuzetna ljepota, ali i problemi u braku i zahlađenje odnosa s partnerom.

SATURN U ŠKORPIONU - Iznenadne odluke, nasilni temperament, strastvenost, samovolja, ljubomora, nezadovoljstvo u ljubavi, tajna udruženja, intrige i teškoće u kući. Sposobnost za okultno, kemiju ili geologiju. Uspjeh poslije mnogo nevolja i problema, zahvaljujući nevjerojatnoj upornosti, nekad tvrdoglavosti.

SATURN U STRIJELCU - Iskrenost, dobrodušnost, humanitarni principi, zanimanje za politiku. Intuicija i okultne tendencije. Saturn ovdje otežava postizanje uspjeha i pored mnogo truda. Snaga da se očuva vlastito dostojanstvo i pored problema. Nevolje u javnim poslovima, u pitanjima časti i reputacije. Dobici kroz pravne poslove ili investicije. Opasnost od slabljenja živaca pri kraju života.

SATURN U JARCU - Saturn je ovdje kod kuće, u sjedištu. Melankolija, ozbiljnost, sumnjičavost, nezadovoljstvo, ali sklonost stjecanju dobara. U pravilu mislioc koji dobro rezonira, težak ili rezerviran u ponašanju. Ambiciozni i vrlo zabrinuti za uspjeh u životu, koji najčešće postižu taktom i smislom za diplomaciju. Sklonost inferiornim prijateljima. Tuga kroz brak ili obiteljski život. Kronične bolesti, mogućnost mentalnih poremećaja. Uspjeh praćen gubicima i neuspjesima.

SATURN U VODENJAKU - Humanost, teška i rezervirana, ozbiljna priroda. Prodoran intelekt, duboka misaonost. Impresivan govornik. Društveno i prijateljski nastrojen. Kao po nekom pravilu dobro zarađuje u poslovima koji se neposredno i praktično mogu primjenjivati. Drugi dio života mnogo je lakši i sretniji od prvog.

SATURN U RIBAMA - Ako je loše aspektiran, tuga i gubitak na svim poljima, posebno ljubavi. Problemi sa zdravljem, težak život pun nevolja. Život uvijek određuju okolnosti kojima se osoba ne može suprotstaviti. Često se postiže položaj ali uz mnogo teškoća. A i kad ga ostvari, potrebno je puno umijeća i sreće da ga se zadrži. Tuga, romansa i tragedija određuju ljubavni život osobe. Pobolijevanje dolazi od lošeg raspoloženja. Novaca ima samo koliko treba za goli život. Ako je Saturn dobro aspektiran, onda se ovo ublažava, te je jaka medijalna sposobnost.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 :: Astrologija :: Planete

 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu