LAV - OSOBINE

Ići dole

LAV - OSOBINE

Počalji od bibiboom taj Čet Feb 18, 2010 1:16 am

Lav

--------------------------------------------------------------------------------
Moto: Ja organizujem

Polaritet: muški

Kvalitet: fiksan

Element: vatra

Vladalac: Sunce

Egzaltacija: -

Izgon: Saturn

Pad: -Lav (lat. Leo) sagrađen je od prakvaliteta Toplog i Suvog uz prevagu Toplog. Ovaj znak se izražava kroz ''dramsko'' ili ''dramatično'' predstavljanje sebe u cilju da dostigne priznanje. Lav ima izraženu samosvest i snažno je okrenut prema sebi. Njegova snažna potreba je da bude u centru pažnje, a sebe smatra velikim vođom i jakim autoritetom. Karakterišu ga široki pokreti, luksuzan život i upadljiv i skupocen nakit. Lav je kreativan i bavi se mnogim hobijima. On teži slobodi, a sa zadovoljstvom ostaje u kući ili porodici samo ako svoju kuću može da pretvori u središte i centar, gde će se njegovi prijatelji okupljati i gde će zadovoljiti svoju potrebu za igrama i zabavom.Osobine Lava na psihološkom ili subjektivnom nivou:

- sujeta, dostojanstvo, velikodušnost, ponos, kreativnost, dramatičnost, samouverenost, ambicija.Konstruktivne osobine Lava:

- priznavanje autoriteta, sposobnost organizacije i rukovođenja, otvoren, slobodan, raspoložen, dobronameran, pravedan, lojalan, živahan.Destruktivne osobine Lava:

- vetropirast, preterano društven, opsenar, sujetan, netolerantan

Osobine Lava na objektivnom nivou:

- zamak, brdo, otac, šef, direktor, glumac, menadžer, brdo, nakit, sin, viša društvena klasa, šuma, burma, muž, cirkus, presto, solarijum, zabava, kamin, toplota, park, dijamant, političar, letovanje, dnevna soba ili centralna prostorija, dvorište, plesna sala, stadion i igralište, peć, pegla, sport, visoka mesta, izlet, kazino, pozorište, kraljevstvo.


Od organa: kičma, aorta, leđni mišići, kičma, kičmena moždina.


Od zemalja: Crna Gora, Kuba, Madagaskar, Italija, Francuska, Češka, Afrika istočna, Irak, Sicilija.


Strana sveta: od Istoka ka Severu.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu