FORTUNA U POLJIMA

Ići dole

FORTUNA U POLJIMA

Počalji od bibiboom taj Sub Jun 05, 2010 1:05 am

POLOZAJ FORTUNE U POLJIMA

FORTUNA U PRVOM POLJU
Potrebno je da razvijate plemenite stavove i duhovni pristup zivotu i da izbegavate povrsnost, egoizam, opsednutost licnim izgledom.

FORTUNA U DRUGOM POLJU
Potrudite se da razvijate skrivene talente i da jacate samopouzdanje i da izbegavate posesivnost, kao i preokupiranost novcem i materijalnim vrednostima.

FORTUNA U TRECEM POLJU
Potrebno je da se kultivisete kroz komunikaciju i vezu sa okolinom, da prosirujete svoje saznajne vidike, kao i da se klonite nekih povrsnih odnosa u druzenju i prijateljstvu ili u emotivnim vezama.

FORTUNA U CETVRTOM POLJU
Vazno je da trazite teziste oslonca u sebi i u svom duhu, da razvijete svoju licnost u razlicitim pravcima, a ne da previse zaklanjate iza svoje porodice ili da sakupljate imovinske vrednosti.

FORTUNA U PETOM POLJU
Na Vama je da razvijate kreativno razmisljanje i da se bavite samoistrazivanjem, umesto da se dokazujete kroz ljubavne afere ili preterano potomstvo.

FORTUNA U SESTOM POLJU
Potrudite se da nesebicno pomazete drugima, pokazite iskrenu saosecajnost i empatiju prema okolini; nemojte bezati sami od sebe u radoholicarstvo ili u razlicite bolesti.

FORTUNA U SEDMOM POLJU
Potrebno je da razvijate zdrav odnos sa partnerom i da prevazilazite probleme, umesto da lako menjate partnera cim se suocite sa ozbiljnijim problemom u zajednickom zivotu.

FORTUNA U OSMOM POLJU
Vazno je da naucite da delite sa drugima ono sto imate, umesto da neprekidno trazite od drugih ono sto Vam je potrebno. Tek kada nesebino dajete, mozete i da ocekujete ili trazite.

FORTUNA U DEVETOM POLJU
Potrebno je da razvijate duhovni pristup zivotu, popustljivost, toleranciju, saosecajnost, ali nemojte zastraniti u fanatizam ili religioznost.

FORTUNA U DESETOM POLJU
Vazno je da budete istinski korisni svojoj porodici, drustvu ili zajednici, umesto da se opijate razlicitim statusnim simbolima, zatim da tezite ka licnoj dominaciji i moci.

FORTUNA U JEDANAESTOM POLJU
Usmerite svoju paznju ka istinski vrednim ciljevima koji mogu da pomognu Vama i Vasoj okolini, umesto da gubite vreme na neke povrsne odnose i da se nepotrebno eksponirate.

FORTUNA U DVANAESTOM POLJU
Tragajte za izvornom istinom i mudroscu koju treba da prenesete na druge, ali ne gubite osecaj za realne aspekte i prakticne vrednosti zivota.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu