MARS U ZNACIMA

Ići dole

MARS U ZNACIMA

Počalji od bibiboom taj Pet Okt 15, 2010 1:38 pm

MARS U ZNACIMA

Mars u Ovnu
Mars je vladar Ovna i daje ovim osobama veliku energiju. Ta energija je cesto prevelika pa osoba mora da nauci da je kontroliše. U protivnom to može biti izvor problema. Borbeni duh je prisutan, velika volja za delanjem i savladivanjem prepreka. Entuzijazam brzo dolazi, ali i dosta brzo odlazi. Osoba je nestrpljiva i ponekad eksplozivne naravi. Naglašena je samosvesnost i ljubav prema nezavisnosti. Osobe sa Marsom u Ovnu su hrabre, pravi ratnici i vode. Seksualna energija im je gotovo nepresušna i veoma su strasne. Dešava se da precenjuju svoje sposobnosti i da olako uzimaju veoma ozbiljne i opasne situacije. Pate od groznice i treba da se cuvaju povreda glave.

Mars u Biku
Mars u Biku daje veoma izdržljive osobe, i to u svakom pogledu. Imaju izuzetan radni kapacitet, vrednocu i realisticnost. Njihova prakticnost uvek dolazi do izražaja i imaju velikog interesa za sticanje imetka. Iako to nekad ne žele da priznaju, ali njihovi pokretaci su novac i posedovanje. Odlucni su, istrajni i neumorni. Uvek su spremni da nekom, zbog neceg pružaju otpor. Veoma su strasni i imaju problema da kontrolišu svoju telesnu požudu. Dosta rano stupaju u ljubavne veze. Impulsivni su i bežite dalje kada se razjare. Znaju da budu veoma osvetoljubivi. Umeju da uživaju u životu i to svim culima. Želja za dobrim provodom ih gurne i u sumnjivo društvo Cesto su prilicno korpulentni, i imaju jak vrat. Obicno imaju na sebi neki ožiljak.

Mars u Blizancima
Sa Marsom u znaku Blizanaca osobe su žustre, nervozne i razdražljive. Lako se posvadaju i pokazuju uvek dozu agresivnosti. Oštrog su i pokretnog duha, skloni kriticizmu. Njihova energija ima velike i brze oscilacije, cas je na vrhuncu, a zatim dolazi do naglog pada. Imaju sklonost da je neracionalno troše i cak da je trace.Vrlo su pokretljive i orne za akciju. Brzo i nemirno govore. Dovitljive su i spremne da se upuste u svakakve situacije. Svestrano su nadarene i imaju širok krug interesovanja. Mogu da imaju više ljubavnih veza istovremeno. Teže se vezuju emotivno jer je njihov osnovni motiv u ljubavnim odnosima seksualna želja i radoznalost. Od veze ocekuju druženje, razgovore, igru,..

Mars u Raku
Nepopravljivo emotivne osobe koje su u problemu da svoje emocije stave pod kontrolu. To je neophodno da bi došle do cilja. Veoma su osetljive prirode i lako ih je povrediti. Tada znaju da preteraju u reakciji. Nisu dovoljno direktni u komunikaciji sa drugima i to im je hendikep. Skloni su da preuvelicavaju stvari. Odgovorni su, zaštitnicki nastrojeni i poseduju naglašen patriotski duh. Vrlo su smeli i hrabri kada je ugrožena njihova porodica ili domovina i spremni su da se bore i žrtvuju ako treba. Odani su i cvrsto se vezuju za partnera. Veoma su maštoviti po prirodi pa to daje plodove u vodenju ljubavi. Imaju intenzivan emotivni i ljubavni život i to im je veoma važno da bi postigli unutrašnju ravnotežu.

Mars u Lavu
Ovo su samouverene osobe pune sebe i energije. Imaju pomalo ljutitu narav i lako planu. Ipak su to cesto veoma šarmantne osobe. Pokazuju sklonost ka dramatizovanju stvari i to im odgovara jer tako najlakše dolaze do izražaja. Kada su predani nekom cilju prakticno ništa ne može da ih zaustavi. Znaju da budu egoisti i arogantni, ali su u osnovi srdacni i velikodušni. Vrlo su dinamicne i zanimljive osobe pa imaju mnogo obožavatelja. Vole publiku i kada se pojave žele da budu u centru pažnje. Imaju samouveren nastup koji nikog ne ostavlja ravnodušnim, ali i preduzimacki duh. Veoma su strasne i imaju potrebu za intenzivnim ljubavnim životom. U seksu znaju da stvore štimung i uzbudenje

Mars u Devici
Marljive osobe, uvek spremne da realno gledaju na sve što se oko njih dogada. Taj realistican pogled na svet je rezultat promišljenosti, metodicnosti i sposobnosti da se reaguje samo u onoj meri koliko je to neophodno. Energija je prisutna i ne nedostaje, ali se sa njom racionalno postupa. Tamo gde nije neophodno, osobu sa Marsom u Devici sigurno necete pronaci. Ove osobe imaju sposobnost da kontrolišu svoje emocije, na primer da ih ostave po strani, ako je u pitanju karijera, neki važan posao ili stvar do koje im je stalo. Takode i u privatnom životu ove osobe su u stanju da potpuno kontrolišu svoje emocije i seksualnost. Kao da ih ukljucuju i iskljucuju po potrebi. Dosta su nervozne i kriticki nastrojene

Mars u Vagi
Ljubazne, šarmantne osobe sa stilom. Cene društvene veze i mnogo daju do svog imidža u društvu.Trude se da što uspešnije odigraju svoju ulogu. Mnogo polažu na kompromise i tu su pravi znalci. Diplomaticnost i sposobnost timskog rada su im naglašene osobine. Imaju potrebu za partnerom i na poslu i u privatnom životu. Vole da ulepšavaju sliku o sebi, pa su nekada skloni i na silu da postignu harmonicnost. Ne libe se cak ni od podvala samo da bi sve « štimalo «. Iako poseduju racionalan um skloni su da brane svoje pogrešne stavove emocijama, a ne logikom. Lako sklapaju emotivne veze, ponekad na više strana istovremeno. Njihovo ponašanje je dosta podložno trenutnom raspoloženju.

Mars u Škorpionu
Ovo su osobe veoma odlucne, sklone istraživackim poduhvatima, hrabre, mada ponekad mogu biti agresivne. Pokazuju odredeni stepen samodovoljnosti, ali imaju snažnu volju i jake emocije. Iako znaju da budu prepredeni uglavnom se instinktivno ponašaju. Poseduju jaku seksualnu harizmu i magneticnu privlacnost. Takode su im seksualni nagoni veoma naglašeni. Veoma su ljubomorne i strast ih može odvuci da ucine nepromišljene poteze. Iako se teško prilagodavaju promenjenim okolnostima imaju dovoljno energije da sprovedu ono što žele. Cesto svoju energiju bezobzirno koriste i rasipaju. Vole moc i imaju potrebe da su autoritet. Ambiciozne su, stoicki mogu sve podneti i prilicno netolerantne.

Mars u Strelcu
Veoma nezavisne osobe koje svoju samostalnost cene iznad svega. Otvorene su, iskrene, jakih uverenja, vole boravak u prirodi i avanture. Znaju da budu brzoplete i teraju inat, što se završava obicno na njihovu štetu. Imaju blistave trenutke, ali nisu dovoljno uporni i cvrsti da stvari isteraju do kraja. Lako su pokretljivi i veoma živahni. Neprekidno su u kretanju i ispunjeni dinamikom. Poseduju ljubav prema sportu i takmicarski duh. Skloni su ka ekstravaganciji i izgradnji nekakvog svog posebnog pogleda na život. Plahovite su naravi, kolerici, i cesto sami sebi mogu da donesu nevolje. Idealisti su, ali imaju izražen osecaj za hijerarhiju, pa se to cesto ne vidi. Skloni su da druge ubeduju u svoje ideje.

Mars u Jarcu
Osoba ima puno dobrih osobina jer je Mars u egzaltaciji u znaku Jarca. To su pribrane i hladnokrvne osobe koje uvek uspevaju da se kontrolišu iako su svesne svoje, ne male, snage. Upornost i izdržljivost su takode prisutni. Kada preuzmu neki posao da rade, možete ga smatrati završenim. Ipak, znaju ponekad i da precene svoje sposobnosti. Poštuju tradiciju i autoritet, a i sami cesto izbijaju na vrh. Imaju u sebi harizmu vode i vole da ih drugi slušaju. Nezavisni su, nepopustljivi i prkosni. Sa njima je gotovo nemoguce izaci na kraj. Iako uspevaju da sakriju bes, ako on ipak izbije onda su jako neprijatni. Poseduju veliku seksualnu energiju, ali prednost ipak daju karijeri u odnosu na emotivni život.

Mars u Vodoliji
Ovo su ekscentricne osobe, koje svoju energiju, kojom ih daruje Mars, usmeravaju na reforme u društvu, politici ili necemu drugom. Preduzimljivi su i spremni na rizik. Nestrpljivi su i nepredvidivi. Konvencionost ih zamara i lako prihvataju moderne stvari i progresivne ideje. Nezavisni su, originalni i idealisticki nastrojeni. Ponekad nemaju pravi osecaj za meru, ali su u suštini vrlo blagonaklone osobe. Ljubav prema slobodi je naglašena i veoma se hrabro opiru svakoj nepravdi i tlacenju. Cesto imaju smisla za tehniku. Preti im oposnost od ljudske ruke i cesto mogu biti nehotice povredeni od strane prijatelja. Kada je zdravlje u pitanju najugroženiji su im kardio-vaskularni sistem, glava i psiha.

Mars u Ribama
Ovo su dosta ravnodušni i pomalo nemarni ljudi. Cudljivi su, ispunjeni nekim unutrašnjim nemirom i vrlo intuitivni. Kada nisu u stanju da se nose sa svojim emocionalnim ili drugim problemima, tada se povlace. Dosta su tromi i pasivni i pate od nedostatka energije. Kada se zaljube, to je veoma snažno, i u slucaju ne uzvracene ljubavi veoma pate, do te mere da ih to može psihicki potpuno slomiti. Neodlucni su i zbog toga previše oprezni. Zanimaju ih okultna znanja i imaju smisla za njih. Poseduju sklonost da pristupaju tajnim društvima. Odgovara im samoca i rad u tišini. Vole zanimanja koja im omogucavaju izolaciju. Tada mogu lakše da posmatraju i spoznaju sebe i svoje potrebe.
avatar
bibiboom
Admin

Posts : 277
Join date : 08.02.2010
Age : 39

Pogledaj profil korisnika http://bibiboom.serbianforum.info

Nazad na vrh Ići dole

Nazad na vrh


 
Dozvole ovog foruma:
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu